Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Lushnjë (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

menaxher - Lushnjë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 16 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher/e dyqani lushnje

Lushnjë, Shqipëri
Partner.al kërkon një menaxher/e dyqani në lushnje për një kompani, lider në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjës për të dorëzuar planin vjetor të xhiros dhe fitimit; menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të arritur objektivat dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stoqeve sipas bux...

Lushnje, ofrohet vend pune agjent / menaxher shitjesh / magazinier

Imp

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Mundësi punësimi – metropol group: menaxher blerjesh/specialist prokurimesh

Europe Agency

-
Lushnjë, Shqipëri
Qyteti: lushnje titulli: menaxher blerjesh/ specialist prokurimesh paga: shume e kenaqshme kerkesat: ka pergjegjesi kontaktin me furnitoret per blerjen e produkteve per te gjithe rrjetin. kontrollon,cmimet,kushtet e kontratave me furnitoret per termat e pagesave, kthimeve dhe maturine ne kohe te kontratave dhe ndjek ecurine e porosive. an...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

Imp

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

ADA

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

Imp

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kerkon te punesoje: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

Imp

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

ADA

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

ADA

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...

Lushnje, subjekti eataly,me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe s...

ADA

-
Lushnjë, Shqipëri
Subjekti eataly, me qender ne qytetin e lushnjes, me fushë veprimtarie në tregtimin e produkteve ushqimore, italiane për piceri, restorant, dhe supermarkete kërkon të punësojë: menaxher shitje agjent shitje magazinier kandidatët duhet të plotesojnë kushtet e mëposhteme: • të kene minimalisht diplome të shkollës së mesme, • të kenë experie...
Sugjerime:

Kundenberater/in // call-center

Ad

Deutsches Pflegehilfswerk

-
Prishtinë, Kosovë
Das deutsche pflegehilfswerk dient dem zweck, die versorgungssituation in deutschland in den segmenten häusliche betreuung und pflegehilfsmitteln zu verbessern. zur erweiterung unseres remote-sales teams suchen wir dich...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher lushnje

Njoftime pune menaxher lushnje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane