Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Lipjan (Fshij) Fshijini të gjitha

menaxher - Lipjan

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher/e, zv. menaxher/e, arkëtare, sektoriste, shitës / depoist

Albi Shopping

-
Lipjan, Kosovë
[email protected]

Menaxher/e, zv. menaxher/e, arkëtare, sektoriste, shitës / depoist (prishtinë, fushë kosovë, lipjan, prizren)

Albi Shopping

-
Lipjan, Kosovë
Aplikoni permes e-mail: hr@albicenter.com tags albi shopping menaxher arketare sektoriste shites depoist albi market prishtine fushe kosove lipjan prizren market

Menaxher/e, zv. menaxher/e, arkëtare, sektoriste, shitës / depoist (prishtinë, fushë kosovë, lipjan, prizren)

Albi Shopping

-
Lipjan, Kosovë
Aplikoni permes e-mail: [email protected] tagged as: albi market, albi shopping, arketare, depoist, fushë kosovë, lipjan, market, menaxher, prishtine, prizren, sektoriste, shitës

Asistent/e në shitje (lipjan) - e re

Doni Group

-
Lipjan, Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Ambulantiv

O & D Group sh.p.k.

-
Lipjan, Kosovë
Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi; bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave; bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet. mban evidenca financiare ditore për vlerat e ma...

Ambulantiv

O & D Group sh.p.k.

-
Lipjan, Kosovë
Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi; bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave; bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet. mban evidenca financiare ditore për vlerat e ma...

Shitëse për shitje të mobiljeve

Kelebek Kosova

-
Lipjan, Kosovë
Konkurs kompania e mobiljeve “kelebek kosova” lipjan, me lokacion në magjistralën prishtinë-ferizaj, afer rrethit te qmi-se, rruges per ferizaj, përball rezonances: pozita: shitëse për shitje të mobiljeve . detyrat: shërben konsumatorët, prezenton mallin e ekspozuar dhe e bën shitjen, përpilon oferta dhe porosi për blerësit, kujdeset për ...

Analist-e kreditor-e

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Lipjan, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k. , është institucionmikrofinanciar i regjistruar në bqk me mision tëofroje shërbime financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus tëveçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonatrurale dhe urbane. kreditimirural i kosovës sh.p.k shpall: k o n k u r s për rekrutim ...

Deposit (10 pozita)

Albi Commerce

-
Lipjan, Kosovë
“albicommerce” është pjesë e albi group dhe është njëra nga kompanitë kryesore qëmerret me distribuimin e produkteve në kosovë, duke menaxhuar programe tëndryshme që janë të njohura në tregun evropian dhe është prezent meprogramet e tij në rreth 80 për qind të tregut kosovar. albicommerce për të plotësuar nevojat e veta, vazhdon me rekrut...

Shitëse

IDEAL KAMINA SHPK

-
Lipjan, Kosovë
Ideal kamina shpk hap vend të lirë pune për: shitëse detyrat shërbimin ndaj klientëve. ndihmon klientët në përzgjedhjen apo orientimin për gjetjen e produkteve. përkujdesja dhe mirëmbajtja e produkteve mirëmbajtja e ambientit të punes. adresa : magjistrale prishtine-ferizaj kilometri i 15 ana e djathte, llugaxhi per me shume : +3834812499...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher lipjan

Njoftime pune menaxher lipjan dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane