Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

menaxher - Gjakovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 21 rezultate (Këshilla për kërkim)

Kryeshef ekzekutiv/glavni izvrsni direktor

Social media manager

Qendra tregtare "Center Mall"

-
Gjakovë, Kosovë
Social media manager detyrat dhe përgjegjësitë: të kontribojë në hartimin e strategjisë së shitjes për kompaninë përgjigjet emaileve dhe mesazheve menaxhon funksionet e faqes së internetit dhe platformat e mediave sociale sipas nevojës të bashkëpunoj afër me departamentin e marketingut që të promovojë shitjet me ndihmën e skemave të përsh...

Shitës/e në gjakovë

Aztech

-
Gjakovë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në gjakovë kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së paku shkolli...

Ofertë për përfaqesues të brendeve – produkte higjienike, aromave profesionale

Stol LLC

-
Gjakovë, Kosovë
Stol llc ofertë për përfaqesues të brendeve – produkte higjienike, aromave profesionale ; (prizren, peje, gjakove, gjilan, mitrovice) stol llc është kompani përfaqësimi i brendeve të njohura evropiane dhe më gjerë në fushen e aromatizimit profesional (aroma ambienti) dhe shërbimeve tjera higjienike, si perfaqësues të autorizar për të mbul...

Analist-e kreditor-e

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Gjakovë, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k., është institucionmikrofinanciar i regjistruar në bqk, me mision të ofroj shërbime financiare përklientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, tëvogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane, me fokusprioriteti në bujqësi dhe një vëmendje të veçantë për qëndr...

Operator i makinave speciale

KEDS Energy Sh.A.

-
Gjakovë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendeve të lira të punës në departamentin e sistemit të operimit, keds sh.a. më datë 05.04.2022 shpall vende të lira pune: pozicioni i punës: operator i makinave speciale lokacioni: gjakovë (1); gjilan (1); prizren (1) përgjegjësitë kryesore: zbaton dhe implementon planin...

Shitës/e në gjakovë

Aztech

-
Gjakovë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës/e në gjakovë kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së paku shkolli...

Internet sales manager

Comodit

-
Gjakovë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjësitë jeni përgjegjës për menagjimin e ekipit të shitjes duke kordinuar, deleguar apo mbikqyr procesin e punës dhe raportin klient-kompani, në mënyrë që çdo proces të kryhet me sukses; mbikëqyrni të gjitha kërkesat, shitjet dhe shkrimet hyrëse në kanalet online të rrjeteve sociale, webfaqes dhe email adresave kushtuar ...

Specialist i marketingut

Comodita Home

-
Gjakovë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjësitë: krijon kampanja me pagesë në platforma të ndryshme të mediave sociale; zhvillon dhe monitoron buxhetet e kampanjave; mbikqyr përmbajtjen e të gjitha mediace sociale dhe kanaleve digjitale; planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun digjital, përfshirë seo/sem, bazën e të dhënave të marketingut, email, mediat...

Kontabilist i lartë

KEDS Energy Sh.A.

-
Gjakovë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendit të lirë të punës në departamentin e kontabilitetit dhe kontrollit, keds sh.a. më datë 29.04.2022 shpall konkurs të jashtëm pune: pozicioni i punës: kontabilist i lartë (1) lokacioni: gjakovë përgjegjësitë kryesore: siguron mbarëvajtjen e funksionimit të kontabilite...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher gjakove

Njoftime pune menaxher gjakove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane