Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

menaxher - Ferizaj

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 57 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher i pergjithshem

Mobileria Maison

-
Ferizaj, Kosovë
Mobileria maison hap konkurs per menaxher te pergjithshem te lokalit.

Area menaxher/e (1), menaxher/e marketi (2), monitorues/e i/e kamerave (2)

BAS Market

-
Ferizaj, Kosovë
“bas shpk” me selin qendrore në ferizaj, rr.enver topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim: 1x area menaxher – ferizaj, 2x menaxher marketi –ferizaj dhe obiliq , 2x monitorues i kamerave -ferizaj . kualifikimet e kërkuara: area menaxher kandidatët duhet të...

Menaxher dhe shitës në ferizaj

Aztech

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: menaxher dhe shitës në ferizaj kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së p...

Menaxher dhe shitës në ferizaj

Aztech

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: menaxher dhe shitës në ferizaj kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së p...

Area menaxher/e, menaxher/e marketi (2) (ferizaj, obiliq), monitorues/e i/e kamerave (2)

BAS Market

-
Ferizaj, Kosovë
“bas shpk” me selin qendrore në ferizaj, rr.enver topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim: 1x area menaxher - ferizaj, 2x menaxher marketi –ferizaj dhe obiliq , 2x monitorues i kamerave -ferizaj . kualifikimet e kërkuara: area menaxher kandidatët duhet të...

Area menaxher/e, menaxher/e marketi (2) (ferizaj, obiliq), monitorues/e i/e kamerave (2)

BAS Market

-
Ferizaj, Kosovë
“bas shpk” me selin qendrore në ferizaj, rr.enver topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim: 1x area menaxher – ferizaj, 2x menaxher marketi –ferizaj dhe obiliq , 2x monitorues i kamerave -ferizaj . kualifikimet e kërkuara: area menaxher kandidatët duhet të...

Menaxhment dhe shitje

EKO SHPK

-
Ferizaj, Kosovë
Salloni i sanitarise eko shpk - ferizaj kerkon te punesoje menaxher detyrat dhe pergjegjesite planifikjmi i detyrave dhe pergjegjesive ne vendin e punes, menaxhimi i puneve dhe personelit ne piken shitese, identifikimi dhe komunikimi me klientet potencial ne fushen e hidrosanitarise, prezantim permbajtesor dhe te suksesshem, kompanise dhe...

Vende te lira pune - e re

Capital Group

-
Ferizaj, Kosovë
Capital group shpk adresa bibaj ,ferizaj shpalle keto konkurse per : 1.shofer /depoist detyrat dhe përgjegjësitë: bënë përgaditjen e porosive te mallit per pika bënë kujdesë per mallin ne depo transport i mallrave neper pika dhe klasifikim mallit te kryje sherbime te tjera qe mund te kerkohen ne lidhje me detyrat e punës. kualifikimet: sh...

Vende te lira pune - e re

Capital Group

-
Ferizaj, Kosovë
Capital group shpk adresa bibaj ,ferizaj shpalle keto konkurse per : 1.shofer /depoist detyrat dhe përgjegjësitë: bënë përgaditjen e porosive te mallit per pika bënë kujdesë per mallin ne depo transport i mallrave neper pika dhe klasifikim mallit te kryje sherbime te tjera qe mund te kerkohen ne lidhje me detyrat e punës. kualifikimet: sh...

Camp management support assistant (nfi) - e re

Call for applications cfa 2021/xk19113 open to internal and external candidates position title : camp management support assistant (nfi) duty station : ferizaj. kosovo classification : general service staff type of appointment : special short term ungraded, 6 months with possibility of extension estimated start date : as soon as possible ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher ferizaj

Njoftime pune menaxher ferizaj dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane