Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Weweb (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

menaxher - Weweb

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 17 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, kerkohet menaxher grupi / gjermanisht

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind agjensia me e madhe e web marketingut ne shqiperi eshte duke kerkuar: - menaxher grupi në gjuhën gjermane . personat e interesuar duhet: te zoterojne gjuhen gjermane. te jene me eksperiencë te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale. te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale te kene disponibilitet per te punuar me ko...

Tirane, kerkohet asistent menaxher italisht

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind agjensia me e madhe e web marketingut ne shqiperi eshte duke kerkuar: - asistent menaxher në gjuhën italiane . personat e interesuar duhet: te zoterojne gjuhen italiane te jene me eksperiencë te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale. te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale te kene disponibilitet per te punuar me ...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher grupi (italisht)

Weweb

-
Tiranë, Shqipëri
Northwind, agjensia me e madhe e web marketing ne shqiperi eshte duke kerkuar: - menaxher grupi në gjuhën italiane . personat e interesuar duhet: te zoterojne gjuhen italiane te jene me eksperiencë te kene aftesi komunikuese dhe manaxheriale. te kene motivim dhe deshire per ngritje profesionale te kene disponibilitet per te punuar me kohe...

Kerkohet programues java, springboot framework

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me java, springboot aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem eksperience me frameworke te testimit perbejne perparesi eksperience me ambiente...

Kerkohet programues java, springboot framework

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me java, springboot aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem eksperience me frameworke te testimit perbejne perparesi eksperience me ambiente...

Kerkohet programues angular 5.8

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me angular 5,8 experience me webpack aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem per komponentet e ui eksperience me frameworke te testimit perb...

Kerkohet programues java, springboot framework

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me java, springboot aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem eksperience me frameworke te testimit perbejne perparesi eksperience me ambiente...

Kerkohet programues angular 5.8

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me angular 5,8 experience me webpack aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem per komponentet e ui eksperience me frameworke te testimit perb...

Kerkohet programues angular 5.8

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me angular 5,8 experience me webpack aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem per komponentet e ui eksperience me frameworke te testimit perb...

Kerkohet programues java, springboot framework

Profili: 3+ vite eksperience ne zhvillim aplikacionesh eksperience me java, springboot aftesi per te krijuar dhe permiresuar nje klient rest/json api aftesi per te bere debug te pergjigjeve te api te shkruaje kod me me performance te larte dhe te riperdorshem eksperience me frameworke te testimit perbejne perparesi eksperience me ambiente...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher weweb

Menaxher weweb dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane