Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Profesionisti Recruitment Agency (Fshij) Fshijini të gjitha

menaxher - Profesionisti Recruitment Agency

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 16 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher showroom

Përshkrimi agjencia e rekrutimit profesionisti pjesë e çelësi media group , në emër të klientit tonë, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin menaxher showroom për t'u bashkuar me biznesin e tyre në zgjerim. detyrat përgjegjësitë dhe detyrat kryesore: sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me s...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher showroom

Agjencia e rekrutimit profesionisti pjesë e çelësi media group , në emër të klientit tonë, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin menaxher showroom për t'u bashkuar me biznesin e tyre në zgjerim. përgjegjësitë dhe detyrat kryesore: • sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompa...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher showroom

Agjencia e rekrutimit profesionisti pjesë e çelësi media group , në emër të klientit tonë, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin menaxher showroom për t'u bashkuar me biznesin e tyre në zgjerim. përgjegjësitë dhe detyrat kryesore: • sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompa...

Tirane, ofroj vend pune menaxher klientësh

Jeni duke kërkuar punë më të mirë dhe mundësi për të fituar më shume? a është shitja dhe ndërtimi i marrëdhënieve të forta me klientët pika juaj më e fortë? apliko tani! profesionisti në emër të një klienti i cili ofron zhvillimin e programeve të besnikërisë të personalizuara për çdo klient , po kërkon të punësojë kandidatë energjikë dhe ...

Tirane, ofroj vend pune menaxher/e shitje (show room)

Agjencia e rekrutimit profesionisti për llogari të një klienti lider në treg, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin e punës menaxher/e shitje (show room). detyrat dhe përgjegjësitë: sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompanisë; pritje e klientëve në showroom dhe orientimi në...

Tirane, ofroj vend pune menaxher/e shitje (show room)

Agjencia e rekrutimit profesionisti për llogari të një klienti lider në treg, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin e punës menaxher/e shitje (show room). detyrat dhe përgjegjësitë: sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompanisë; pritje e klientëve në showroom dhe orientimi në...

Sales supervisor

Përshkrimi profesionisti recruitment agency on behalf of our client, in the field of cosmetics products, is looking for a potential candidate for the position of sales supervisor . job summary: in this role, you will be responsible for leading the work of sales representatives to ensure monthly targets meeting. detyrat duties and responsi...

Përfaqesuese mjekësore

Përshkrimi agjencia e rekrutimit profesionisti në emër të klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin ne rolin e përfaqësuese mjekësore për të promovuar dhe shitur medikamentet e kompanisë te mjekët, farmacistët dhe profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor. përgjegjësitë e përfaqësueses mjekësore përfshijnë bind...

Menaxhere blerjesh (f)

Përshkrimi agjencia e rekrutimit profesionisti pjesë e çelësi media group , në emër të klientit tonë, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin menaxhere blerjesh (f) për t'u bashkuar me biznesin e tyre në zgjerim. menaxheri i blerjeve planifikon, ekzekuton, koordinon dhe finalizon projektet në lidhje me blerjet sipas planifikimeve ...

Account manager

Përshkrimi agjencia e rekrutimit profesionisti pjesë e çelësi media group , në emër të klientit tonë, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin account manager për t'u bashkuar me biznesin e tyre në zgjerim. account manager duhet të bashkëpunojë me ekipin e shitjeve për të arritur objektikat sasiorë dhe cilësorë duke i mbajtur klien...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher profesionisti recruitment agency

Menaxher profesionisti recruitment agency dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane