Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Partner.al (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë

menaxher - Partner.al

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 15 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher projekti - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher projekti në tiranë, për një klient i cili është i specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike, civile dhe industriale. detyrat arsim i lartë në fushën e teknologjisë së informacionit. eksperiencë ne sistemet cbs (core banking system) minimumi 3 vjet. eksperiencë të ngj...

Menaxher projekti

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher projekti në tiranë, për një klient i cili është i specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike, civile dhe industriale. detyrat ndjek ecurinë e punimeve elektrike në faza, që nga ideimi, zbatim dhe kolaudim përfundimtar; planifikon, organizon dhe mbikqyr punën e grupit ...

Menaxher supermarketi

Partner.al

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher supermarketi durrës, për një klient i cili operon në tregtimin e produkteve ushqimore. detyrat • menaxhon, koordinon dhe kontrollon operacionet në dyqan në përputhje me procedurat. • pergjegjes per trajnimin e stafit të angazhuar në dyqan. • kontrollon implementimin e proceseve në operacionet e dy...

Menaxher/e finance

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher/e finance në tiranë,për një kompani prodhimi e cila operon prej 6 vitesh në treg. detyrat të mbikeqyrë operacionet e përditshme të njësive ekonomike të kompanisë në funksionet e financës dhe të kontabilitetit, duke u siguruar për optimizimin e proceseve të brendshme; të monitorojë dhe analizojë re...

Menaxher/e dyqanesh

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher/e dyqanesh në tiranë , për një kompani, e cila operon në shitjen me pakicë të veshjeve për brande ndërkombëtar, në qëndrën tregtare teg. detyrat mbikëqyrja e drejtpërdrejtë e punonjësve, duke i caktuar detyra specifike dhe organizuar punën e përditeshme të tyre; të sigurojë dhe të zbatojë kodin e ...

Koordinator servisi per pajisjet elektronike - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher projekti në tiranë, për një klient i cili është i specializuar në riparimin e pajisjeve elektrike detyrat ndan punen ditore ndermjet teknikeve te departamentit, organizon departamentin hedh ne sistem te dhenat nga tekniket. ndjek statuset e riparimit te produkteve duke azhornuar sistemin per cdo r...

Arkëtare

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon arkëtare në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. detyrat përgjegjëse për arkëtimin ditor të klientëve në filial; përgjegjëse për përpilimin e dokumentave përkat...

Shofer

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një shofer në tiranë, për një klient i cili operon në furnizimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike. detyrat tërheqja e produkteve nga magazina; përgjegjës për dorëzimin e artikujve në destinacionin përkatës; ngarkon dhe shkarkon materialin që dorëzon; drejton me përgjegjësi dhe në mënyrë të sigurt...

Drejtor kantieri

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një inxhinier kantieri në tiranë, për një kompani të suksesshme ndërtimi, e cila operon në treg prej 12 vitesh. detyrat kontrollin e punimeve në përputhje me projektin, specifikimet teknike dhe ktz, si dhe kushtet e sigurisë së shëndetit e jetës në punë; suporton në përgatitjen e kontratave të punimeve duke pl...

Arkitekt/e

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një arkitekt/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. detyrat siguron asistencë për klientët nëpërmjet interpretimit arkitektural të projektit dhe shpjegimit t...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher partner al

Menaxher partner al dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane