Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:PECB (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë

menaxher - PECB

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Bilingual part-time online exams invigilator

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Job posting bilingual part-time online examsinvigilator 1. areyou interested for a second job in the afternoon? we havea great opportunity for you to start earning something extra! we are lookingfor someone who is interested in joining our team of online exams invigilatorsand who is fluent in both english andspanish . the job requires som...

Customer service specialist (2)

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
2x customerservice specialists 1. overview pecb islooking to hire two (2) enthusiastic customer service specialists to join itsteam in prishtina, kosova. the top priority of the role will be to help ourorganization provide top-notch service to our clients, partners, trainers, anddistributors worldwide. the customer service team works proa...

Course development manager (content writer) for it security

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Course development manager (content writer) for it security i. overview pecb is looking for a course development manager (cdm) to join its it training development team in prishtina, kosovo. if you are a passionate individual with the desire to participate in the growth of one of the biggest organizations in the certification industry, we ...

German translator

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
German translator i. overview pecb is looking for two german translators to join its translation team in prishtina, kosovo. if you are a passionate individual with the desire to participate in the growth of one of the biggest organizations in the certification industry, we have an opportunity for you. we are a young, multicultural, and in...

Part-time online exams invigilator

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Part-time online exams invigilator 1. areyou a morning person? we havea great opportunity for you to start earning something extra! we are lookingfor someone who is interested in joining our team of online exams invigilators. 2. what does a pecb online exams invigilator mainlydo? we atpecb offers a wide variety of certification schemes. f...

Video editor

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Video editor i. overview pecb is looking for a video editor to join its elearning team in prishtina, kosovo. if you are a passionate individual with the desire to participate in the growth of one of the biggest organizations in the certification industry, we have an opportunity for you. our team does not stop growing and we are looking fo...

Request for quotation for software development services

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Request for quotation for software development services transferring/migrating and refactoring of application in php: from yii 1.x to laravel 6 details status: open publication date: 16th of june, 2020 closing date for application: 15th of july, 2020 estimated duration: 3 to 6 months field of engagement: software development number of tea...

Customer service manager

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Job description customer service manager 1. overview pecb is looking for an enthusiastic customer service manager (csm) to join its team in prishtina, kosova. the top priority of the role will be to help our organization provide top-notch service to our clients, partners, trainers, and distributors worldwide. the customer service team wor...

Course development manager (content writer)

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Course development manager (content writer) i. overview pecb is looking for a course development manager (cdm) to join its training development team in prishtina, kosovo. if you are a passionate individual with the desire to participate in the growth of one of the biggest organizations in the certification industry, we have an opportunity...

Dart/flutter mobile developer

PECB

-
Prishtinë, Kosovë
Dart / flutter mobile developer i. overview we are looking for a passionate dart / flutter mobile developer to join our team. developing new android, ios and windows applications and maintenance of the current ones is the main goal. the developer will be involved in full software development life cycle from design to implementation phases...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher pecb

Menaxher pecb dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane