Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

menaxher - MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 18 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher fashion avenue

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Menaxher zonal/ fashion avenue qëllimi i pozicionit: arritja e objektivave për departamentet në varësi, përmes një drejtimi të suksesshëm të punonjësve në varësi, ndërtimin e një strategjie të suksesshme për shitjet, si dhe menaxhimin efektiv të stokut. disa nga detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: në bashkëpunim me stafin në varësi harton...

Menaxher zonal/ mercato

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Menaxher zonal/ mercato qëllimi i pozicionit: arritja e objektivave për departamentet në varësi, përmes një drejtimi të suksesshëm të punonjësve në varësi, ndërtimin e një strategjie të suksesshme për shitjet, si dhe menaxhimin efektiv të stokut. disa nga detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: në bashkëpunim me stafin në varësi harton planin...

Menaxher zonal/ mercato

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Menaxher zonal/ mercato qëllimi i pozicionit: arritja e objektivave për departamentet në varësi, përmes një drejtimi të suksesshëm të punonjësve në varësi, ndërtimin e një strategjie të suksesshme për shitjet, si dhe menaxhimin efektiv të stokut. disa nga detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: në bashkëpunim me stafin në varësi harton planin...

Tirane, ofroj vend pune menaxher zonal per hipermarketin

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: menaxher zonal per hipermarketin qellimi i pozicionit: te menaxhoje stokun, ekspozimin dhe punen e punonjesve ne depatamentet qe ka ne varesi ne perputhje me rregullat dhe procedurat ne fuqi. pergjegjesi...

Manaxher zonal per hipermarketin

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: menaxher zonal per hipermarketin qellimi i pozicionit: te menaxhoje stokun, ekspozimin dhe punen e punonjesve ne depatamentet qe ka ne varesi ne perputhje me rregullat dhe procedurat ne fuqi. pergjegjesi...

Tirane, ofrohet vend pune manaxher zonal/ fashion avenue

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: menaxher zonal/ fashion avenue qëllimi i pozicionit: arritja e objektivave për departamentet në varësi, përmes një drejtimi të suksesshëm të punonjësve në varësi, ndërtimin e një strategjie të s...

Koordinator produkti (fashion)

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: koordinator produkti (fashion) qëllimi i pozocionit: të menaxhoje portofolin e produkteve qe ka ne ngarkim. detyrat dhe pergjegjesite: vlereson kerkesat e klienteve per produktet e ndryshme. asiston mena...

Auditor (departamenti i audit të brendshëm)

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipër i, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë , po kërkon të punësojë : auditues/e detyrat dhe pergjegjesite: auditon dhe vlerëson veprimtarinë e kompanisë sipas proceseve dhe njësive të veçanta, me qëllim përcaktimin e përputhshmërisë me politikat e shoqërisë, a...

Shites ne departamentin e dekorit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipër i, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë , po kërkon të punësojë : shitës në departamentin e dekorit qëllimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shë rbim të shkë lqyer ndaj klientë ve. detyrat dhe përgjegjësitë : mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo...

Shites ne departamentin e hidrosanitareve

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: shitës në departamentin e hidrosanitareve qëllimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve. detyrat dhe pergjegjesite : mirëpret me etikë të lartë profesionale ç...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher megatek s a

Menaxher megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane