Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Ketri Web (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë

menaxher - Ketri Web

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 15 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ketri web - agjent shitjesh

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Ketri web, kompani programimi në tiranë e specializuar në ndërtimin e aplikacioneve web dhe platformave online, kërkon agjent shitjesh. kandidati ideal ka eksperienca të mëparshme në këtë rol dhe ka njohuri të bollshme në fushën e teknologjisë e programimit, dhe përmbush të gjitha pikat e mëposhtme lidhur me: detyrat: njeh dhe prezanton n...

Ketri web - social media manager

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "social media manager". ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - planifikimi dhe implementimi i strategjisë për rrjetet sociale, në përputhje me qëllimet e biznesit - sigurimi që prezenca në rrjetet sociale përputhet me brand-in - krijimi i llogarive ...

Ketri web - digital marketer (tiranë)

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "digital marketer". kandidatët duhet të kenë të paktën 3 vite eksperiencë pune në fushën e marketing-ut dixhital. detyrat - hartimi i strategjive të marketingut - content/copy writing - optimizimi i website-ve për seo - mirëmbajtja e rrjeteve sociale - manaxhimi i online advertisin...

Ketri web - internship në digital marketing (tiranë)

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e digital marketing, si intern pranë ketri web! në fund të internship-it ofrojmë mundësi punësimi. detyrat - krijimi i përmbajtjes së faqeve - postimi në rrjetet sociale - manaxhimi i fushatave email/newsletter - përmirësimi i seo - mbikqyrja e performancës dhe raportimi i ecurisë njohuri të domosdoshme tekn...

Ketri web - content marketer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "content marketer". ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - krijimi i përmbajtjes së faqeve - shkrimi i artikujve për blog - postimi në rrjetet sociale - manaxhimi i fushatave email/newsletter - krijimi i përmbajtjes me fokus seo-n - mbikqyrja e perf...

Ketri web ketri web - junior full-stack developer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development si junior pranë ketri web! kandidati ideal përmbush të gjitha pikat e mëposhtme, në lidhje me: detyrat - ndërton plotësisht projekte të vogla dhe të mesme - shkruan të gjithë kodin front-end dhe back-end - teston për defekte në funksionalitet dhe/ose dizajn - shkruan dokumentacion të qartë ...

Ketri web ketri web - senior front-end developer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkojmë senior front-end developer me të paktën 5 vite eksperiencë në këtë profil. kandidati ideal përmbush të gjitha pikat e më poshtme, në lidhje me: detyrat - shkruan të gjithë kodin front-end - harton zgjidhje efikase dhe të shkallëzueshme - krijon komponentë të ripërdorshëm - teston për defekte në funksionalitet dhe/ose dizajn - shk...

Ketri web - senior front-end developer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkojmë senior front-end developer me të paktën 5 vite eksperiencë në këtë profil. kandidati ideal përmbush të gjitha pikat e më poshtme, në lidhje me: detyrat - shkruan të gjithë kodin front-end - harton zgjidhje efikase dhe të shkallëzueshme - krijon komponentë të ripërdorshëm - teston për defekte në funksionalitet dhe/ose dizajn - shk...

Ketri web - junior full-stack developer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development si junior pranë ketri web! kandidati ideal përmbush të gjitha pikat e mëposhtme, në lidhje me: detyrat - ndërton plotësisht projekte të vogla dhe të mesme - shkruan të gjithë kodin front-end dhe back-end - teston për defekte në funksionalitet dhe/ose dizajn - shkruan dokumentacion të qartë ...

Ketri web - internship në web development (tiranë)

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development, si intern pranë ketri web! në fund të internship-it ofrojmë mundësi punësimi. detyrat - përvetësimi i materialeve të dhëna për t'u mësuar - zhvillimi i një projekti individual custom njohuri të domosdoshme teknike - njohuri bazë në html dhe css - njohuri bazë në php dhe sql - njohuri bazë ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher ketri web

Menaxher ketri web dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane