Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Europe Agency (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(28)
Lloji
  • Pa përcaktuar(28)

menaxher - Europe Agency

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 28 rezultate (Këshilla për kërkim)

Punesim brenda vendit: menaxher shitjesh dhe menaxher marketingu

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Mundesi punesimi ne tirane: menaxher shitjesh dhe menaxher marketingu pozicioni: menaxher shitjesh përgjegjësitë kryesore: - njoheja e tregut te makinave te punes (fugon te vegjel, kamioncin, fukona te medhenje, kamion te permasave te ndryshem etj.) - aftesi te spikatura komunikimi - shpirt sipermarresi - aftesi organizative dhe menaxheri...

Punësim kosovë: menaxher rekrutimi

Europe Agency

-
Prishtinë, Kosovë
Mundësi punësimi brenda vendit si “menaxher rekrutimi” të gjithë ju që dëshironi një karrierë në fushën e “burimeve njerëzore dhe rekrutimit” në tregun vendas dhe atë ndërkombëtar si dhe dëshironi të jeni pjese e stafit të europe agency, jeni të mirepritur të jeni pjesë e jona duke aplikuar për pozicionin vakant të punës: pozicioni i punë...

Punësim kosovë: menaxher rekrutimi

Europe Agency

-
Prishtinë, Kosovë
Mundësi punësimi brenda vendit si “menaxher rekrutimi” të gjithë ju që dëshironi një karrierë në fushën e “burimeve njerëzore dhe rekrutimit” në tregun vendas dhe atë ndërkombëtar si dhe dëshironi të jeni pjese e stafit të europe agency, jeni të mirepritur të jeni pjesë e jona duke aplikuar për pozicionin vakant të punës: pozicioni i punë...

Punësim në tiranë: menaxher marketingu

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Pozicioni i punës: menaxher marketingu vendi: tiranë kriteret: të jetë i aftë të bëjë analiza periodike mbi ecurinë planeve dhe strategjive të paracaktuara të marketingut të jetë inovativ të jetë i aftë të hartojë plane dhe strategji marketimi minimalisht 1 vit përvojë në fushën e marketingut të jetë i aftë të punojë në skuadër të ketë mb...

Punësim në tiranë: menaxher rekrutimi

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi i punës ndërmerr kontakte të vazhdueshme me partnerët dhe aplikantët sipas programeve. garanton percjelljen e mesazheve/opinioneve të marra nga kontaktet tek eprori direkt. njeh shërbimet sipas portofolit të biznesit dhe rregulloren e brendshme më përgjegjësi. hulumton zona të ndryshme në mënyrë të vazhdueshme me qëllim zgjerim...

Punësim në tiranë: menaxher lokali

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Mundësi punësimi në tiranë për profiling “menaxher lokali” kriteret: minimalisht 2 vite eksperiencë në menaxhim të jetë i komunikueshëm të jetë i aftë për të punuar në grup të jetë inovativ gjinia të ketë aftësi organizative për evente minimalisht të ketë kryer arsimin e lartë në nivelin bachelor benefitet: pagë e kënaqshme + përqindje kr...

Punësim tiranë: menaxher i përgjithshëm

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Për të gjitheë ata që kanë përvojë dhe aftësitë e duhura për të provuar sfidat dhe kënaqësitë që të jep pozicioni i menaxherit të përgjithshëm, janë të mirëpritur të aplikojnë nëse plotësojnë kriteret e mëposhtme: përshkrimi i punës: të përgjithshme: përgjegjës për prezantimin, koordinimin, planifikimin, trajnimin dhe rekrutimin e aplikan...

Punësim tiranë: kërkohet menaxher/e

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Pozicionet e punës: menaxher/e vendodhja: tiranë pagesa: paga shumë e kënaqshme përshkrimi i punës: kërkohet menaxher/e me eksperiencë në fushën e gastronomisë. planifikimi dhe organizimi i ndarjes së detyrave dhe mbikqyrja e mbarvajtjes së tyre promovimin dhe reklamimi i biznesit menaxhimin i buxheteve dhe planeve financiare, si dhe kont...

Punësim në tiranë: menaxher i përgjithshëm

Europe Agency

-
Tiranë, Shqipëri
Për të gjitheë ata që kanë përvojë dhe aftësitë e duhura për të provuar sfidat dhe kënaqësitë që të jep pozicioni i menaxherit të përgjithshëm, janë të mirëpritur të aplikojnë nëse plotësojnë kriteret e mëposhtme: përshkrimi i punës: të përgjithshme: përgjegjës për prezantimin, koordinimin, planifikimin, trajnimin dhe rekrutimin e aplikan...

Mundësi punësimi – metropol group: asistent menaxher

Europe Agency

-
Durrës, Shqipëri
Qyteti: lushnje titulli: asistent menaxher paga: shumë e kenaqshme kerkesat mbikeqyr dhe vezhgon te gjitha aktivitetet ditore ne dyqan. eshte pergjegjes per proceset, produktet dhe asetet e kompanise. sygjeron, propozon tek eproret ide dhe iniciativa per permiresimin e biznesit. menaxhon dhe kontrollon stokun, mban te gjithe dokumentacion...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher europe agency

Menaxher europe agency dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane