Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:E2 Partners (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

menaxher - E2 Partners

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 16 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune menaxher marketi

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher marketi. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrimi dhe...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher kategorie

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar menaxher kategorie. pergjegjesite kryesore: 1. kerkon nga blerjet mbajtjen optimale te marveshjeve tregtare - marzhet target per kategori, - hapsirat per pozicionime secondare 2. perzgjedh asortimentin per kategori ne perputhje me nivelet e furnitoreve ...

Durres, ofrohet vend pune menaxher marketi

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher marketi ne durrës. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, fi...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher marketi

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher marketi. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrimi dhe...

Durres, ofrohet vend pune menaxher marketi

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher marketi ne durrës. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, fi...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher kategorie

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar menaxher kategorie. pergjegjesite kryesore: 1. kerkon nga blerjet mbajtjen optimale te marveshjeve tregtare - marzhet target per kategori, - hapsirat per pozicionime secondare 2. perzgjedh asortimentin per kategori ne perputhje me nivelet e furnitoreve ...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher marketingu

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar menaxher marketingu në qytetin e tiranës. përgjegjësitë kryesore: propozon alternativa, ide apo mënyra promovimi duke sjellë praktikat më të mira si dhe është gjithmonë i/e përditësuar me metodikat e reklamimit të produkteve të kompanise koordinimi dhe mbajtja e korrespond...

Tirane, ofroj vend pune menaxher mirembajtje

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj aktualisht është duke rekrutuar për menaxher mirëmbajtje. pergjegjesite: përgatit planin e punës të grupit teknik në bazë të informacioneve që kanë ardhur nga rrjeti i dyqaneve; menaxhon grupin teknik në procesin e mirëmbajtjes, riparimit, rinovimit dhe zhvendosjes së instalimeve, paji...

Tirane, ofroj vend pune menaxher mirembajtje

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj aktualisht është duke rekrutuar për menaxher mirëmbajtje. pergjegjesite: përgatit planin e punës të grupit teknik në bazë të informacioneve që kanë ardhur nga rrjeti i dyqaneve; menaxhon grupin teknik në procesin e mirëmbajtjes, riparimit, rinovimit dhe zhvendosjes së instalimeve, paji...

Tirane, ofroj vend pune menaxher kategorie

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar menaxher kategorie. pergjegjesite kryesore: 1. kerkon nga blerjet mbajtjen optimale te marveshjeve tregtare - marzhet target per kategori, - hapsirat per pozicionime secondare 2. perzgjedh asortimentin per kategori ne perputhje me nivelet e furnitoreve ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher e2 partners

Menaxher e2 partners dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane