Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:DIMENSION (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

menaxher - DIMENSION

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 16 rezultate (Këshilla për kërkim)

Lushnje, ofroj vend pune menaxher eksporti

DIMENSION

-
Lushnjë, Shqipëri
Dimension për një kompani që tregton fruta-perime për industrinë horeca po kërkon të rekrutojë kandidatë për pozicionin vakant: “menaxher eksporti” detyrat dhe përgjegjësitë kryesore studimi dhe analizimi i tregjeve ndërkombëtare me synim shtrirjen dhe zgjerimin e të analizojë mundësitë e zhvillimit të biznesit në tregje ndërkombëtare. të...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher prokurimesh

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një kompani ndërtimi të madhe në vend, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher prokurimesh detyrat e pozicionit - studim dhe identifikim i nevojave për prokurim. - identifikon furnitorët dhe materialet sipas kërkesave të projektit; - bashkëpunon me furnitorët për specifikat e materialeve të ndërtimit;...

Tirane, ofroj vend pune menaxher sigurie

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr për një kompani të madhe në vend që operon në industrinë e turizmit po kërkon të rekrutoj menaxher sigurie detyrat e pozicionit asiston/ raporton tek drejtuesi i departamentit të aseteve dhe shërbimeve në përgatitjen e planeve dhe instruksioneve që lidhen me sigurinë kontrollon mjetet e mbrojtjes ndaj zjarrit dhe raporton për...

Tirane, ofroj vend pune menaxher mirembajtje

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e menaxhimit strategjik të burimeve njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në sistemin e menaxhimit të burimeve njerëzore. për një kompani që operon në fushën e retail, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher mi...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher projekti

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një shoqëri që ushtron aktivitetin në fushën e ndërtimit, dimension është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin vakant: menaxher projekti detyrat e pozicionit - përgatitja dhe menaxhimi i buxhetit të projektit; - menaxhimi i devijimeve në projekt; - përgatitja dhe menaxhimi i grafikut të punimeve dhe ndjekjen e ecurisë së tij; - koor...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh (terren)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr per një nga klientët e saj, një kompani lider në shqipëri që operon në fushën e shitjeve dhe distribucionin e produkteve për auto/cargo, metal, industri të drurit dhe ndërtimit po kërkon të rekrutojë “menaxher shitjesh” (terren) (tiranë) detyrat e pozicionit: mbajtja e marrëdhënies me blerësin duke e asistuar me specifikat e ...

Elbasan, ofroj vend pune menaxher shitjesh (terren)

DIMENSION

-
Elbasan, Shqipëri
Dimension hr per një nga klientët e saj, një kompani lider në shqipëri që operon në fushën e shitjeve dhe distribucionin e produkteve për auto/cargo, metal, industri të drurit dhe ndërtimit po kërkon të rekrutojë “menaxher shitjesh” (terren) (elbasan) detyrat e pozicionit: mbajtja e marrëdhënies me blerësin duke e asistuar me specifikat e...

Korce, ofroj vend pune menaxher shitjesh (terren)

DIMENSION

-
Korçë, Shqipëri
Dimension hr per një nga klientët e saj, një kompani lider në shqipëri që operon në fushën e shitjeve dhe distribucionin e produkteve për auto/cargo, metal, industri të drurit dhe ndërtimit po kërkon të rekrutojë “menaxher shitjesh” (terren) (korcë) detyrat e pozicionit: mbajtja e marrëdhënies me blerësin duke e asistuar me specifikat e p...

Durres, ofroj vend pune menaxher shitjesh (terren)

DIMENSION

-
Durrës, Shqipëri
Dimension hr per një nga klientët e saj, një kompani lider në shqipëri që operon në fushën e shitjeve dhe distribucionin e produkteve për auto/cargo, metal, industri të drurit dhe ndërtimit po kërkon të rekrutojë “menaxher shitjesh” (terren) (durrës) detyrat e pozicionit: mbajtja e marrëdhënies me blerësin duke e asistuar me specifikat e ...

Tirane, ofroj vend pune menaxher blerje/prokurime

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr per një nga klientët e saj, një kompani e madhe në shqipëri që operon në prokurimin e produkteve për projekte në sektor të ndryshëm po kërkon të rekrutojë menaxher blerje/prokurime. kualifikimet dhe aftesit ë e k ë rkuara: arsimi: fakulteti inxhinierise mekanike ose/ inxhinieri-ekonomike ose/mekatronike eksperienca: eksperien...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher dimension

Menaxher dimension dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane