Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Aztech (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë

menaxher - Aztech

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 27 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher dyqani / suharekë

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztechzhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztechshpall konkurs - vende të lira pune përpozitat: menaxher dyqani / suharekë kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së pak...

Menaxher i burimeve njerëzore

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Kompaniaaztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë eelektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillonaktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpallkonkurs - vende të lira pune për pozitën: menaxher i burimeve njerëzore (1 pozitë) detyrat dhepërgjegjësitë: · drejton proce...

Menaxher dhe shitës ne suharekë

Aztech

-
Therandë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës.kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: menaxher (1 - një pozitë) - suharekë shitës (2 - dy pozita) - suharekë kualifik...

Menaxher dhe shitës në vushtrri

Aztech

-
Vushtrri, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: menaxher/e- vushtrri shitës/e - vushtrri kualifikimet: · preferohet të ketë të...

Menaxher/zv.menaxher/shitës/arkatar/depoist dhe transportues

Aztech

-
Prizren, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. me rastin e hapjes së dyqanit të ri në prizren, kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: menaxher (1 – një pozitë) zv.m...

Shitës/e në fushë kosovë

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Aztech shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun kosovar. momentalisht, kompania aztech shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të kosovës si në: prishtinë, prizren, pejë, gjakovë, mitrovicë, ferizaj, gjilan, suharekë, ...

Shitës/pejë

Aztech

-
Pejë, Kosovë
Aztech shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun kosovar. momentalisht, kompania aztech shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të kosovës si në: prishtinë, prizren, pejë, gjakovë, mitrovicë, ferizaj, gjilan, suharekë, ...

Shitës në mitrovicë

Aztech

-
Mitrovicë, Kosovë
Aztech shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun kosovar. momentalisht, kompania aztech shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të kosovës si në: prishtinë, prizren, pejë, gjakovë, mitrovicë, ferizaj, gjilan, suharekë, ...

Shitës në prizren

Aztech

-
Prizren, Kosovë
Aztech shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun kosovar. momentalisht, kompania aztech shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të kosovës si në: prishtinë, prizren, pejë, gjakovë, mitrovicë, ferizaj, gjilan, suharekë, ...

Shitës në prizren - 6 pozita

Aztech

-
Prizren, Kosovë
Aztech shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun kosovar. momentalisht, kompania aztech shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të kosovës si në: prishtinë, prizren, pejë, gjakovë, mitrovicë, ferizaj, gjilan, suharekë, ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher aztech

Menaxher aztech dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane