Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Agikons (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

menaxher - Agikons

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher marketingu

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher marketingut është përgjegjës për zhvillimin e strategjive marketing, zhvillimin e biznesit, për pozicionimin dhe perceptimin e markes në treg, për design të produktit bazuar në kërkime të tregut, trendeve të industrisë, si edhe feedback nga menaxheret e shitjes bazuar në kërkesat e klienteve. gjithashtu është përgjegjë...

Menaxher projekti

Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Menaxher marketingu

Agikons

-
Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Tirane, ofroj vend pune menaxher i burimeve njerezore

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher i burimeve njerezore është përgjegjës për përgatitjen, zhvillimin dhe funksionimin e të gjitha programeve të burimeve njerëzore duke përgatitur strategjitë për trajnimin, zhvillimin e personelit, matjen e performancës, përgatitjen e procedurave etj. detyrat - zhvillon strategjitë për menaxhimin e burimeve njerëzore të ...

Drejtor shitjesh

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi drejtor i shitjes është përgjegjës për arritjen e objektivave të shitjes, menaxhimin e marrëdhënieve me klientin duke koordinuar e ekipin e shitjeve. detyrat harton dhe zbaton strategjinë e përgjithshme të shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objektivat e kompanisë duke e detajuar në plane veprimi mujore. rekomandon dhe adm...

Drejtor i menaxhimit të pronës

Agikons

-
Shqipëri
“s&d invest” është një nga kompanitë e mirënjohura në fushën e manaxhimit dhe administrimit të pronës së përbashkët. themeluar që në vitin 2008 s&d invest menaxhon rezidencat dhe resortet turistike duke zhvilluar ambjente funksionale, të sigurta, të pastërta, të gjelbërta etj, të cilat ndikojnë në cilësinë e jetëses në komunitet. kompania...

Tirane, ofroj vend pune menaxhere burime njerezore

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher/e i burimeve njerezore është përgjegjës për përgatitjen, zhvillimin dhe funksionimin e të gjitha programeve të burimeve njerëzore duke përgatitur strategjitë për trajnimin, zhvillimin e personelit, matjen e performancës, përgatitjen e procedurave etj. detyrat zhvillon strategjitë për menaxhimin e burimeve njerëzore të ...

Manovrator

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi manovrator (për mjetet e rënda si fadroma, mini fadome, eskavator, rrul, etj) profili i kandidatit: të jetë i pajisur me dëshmi aftësie profesionale dhe patentë për mjetet e rënda. të ketë mbi 3 vjet përvojë pune si manovrator. të jetë i disponueshëm për të levizur jashtë tirane, në momentet që konsiderohet e domosdoshme nga ko...

Financier

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.kështë një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e u...

Administrator për rezidenca civile

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi administrator për rezidenca civile detyrat administratori duhet të ndërrmarrë kontrolle periodike për problemet teknike dhe higjeno-sanitare, për gjendjen e pronës e të objekteve në bashkëpronësi si sisteme ndriçimi, ashensorë, sistemet e mbrojtjes kundra zjarrit, praninë e insekteve dhe parazitëve dhe ndermerr veprime për të z...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - menaxher agikons

Menaxher agikons dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane