Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

menaxher

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 2387 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher

CENTER MALL SHPK

-
Gjakovë, Kosovë
Qendra tregtare “center mall” dhe “kino” hap konkurs për pozitën: menaxher të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv në email: [email protected] apo në zyret e center mall në gjakovë konkursi është i hapur deri me datë 15.03.2020

Menaxher të përgjithshëm

Art & Tourism Development Group

-
Shtërpcë, Kosovë
Meshtekna residence në brezovice (kosovë) kërkon: menaxher të përgjithshëm përshkrim i përgjithshëm menaxheri i përgjithshëm është përgjegjës për menaxhimin e punonjësve, marketingut, koordinimin dhe administrimin e shërbimeve hoteliere si dhe objekteve të akomodimit. detyrat dhe përgjegjësitë: • maksimizojnë të ardhurat nëpërmjet...

Menaxher blerje - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e menaxhimit strategjik të burimeve njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në sistemin e menaxhimit të burimeve njerëzore. për një grup të suksesshëm tregtar, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher blerje detyr...

Menaxher projekti - e re

Fondi Besa

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi fondi besa sh.a institucion per kreditimin e bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin; keshilltar it & menaxher projekti per zyren qendrore detyrat detyrat kryesore per te cilat do te jete pergjegjes: të ofrojë rekomandime në perdorimin e teknologjisë për të arritur qëllimet dhe objektivat e institucion...

Menaxher housekeeping - e re

EMPIRE BEACH RESORT

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher housekeeping detyrat detyrat dhe pergjegjesite: pergatitje orari dhe plan pune per punonjesit e departamentit. kontroll i uniformave dhe higjenes personale. supervizimi i ambjenteve te resortit dhe supervizim i puneve te kryera ne baze te planit te dhene te punes. rekrutimi stafi. trajnimi i stafit te ri dhe permiresim...

Menaxher hoteli - e re

Hotel Majestic

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi hotel majestic deshiron te punesoje: menaxher/e hoteli per hotelin durres. detyrat menaxhimi i stafit, ndarja dhe ndjekja e detyrave. mbajtjen e marredhenies se vazhdueshme me klientin. kujdeset per marredhenien financiare me klientin. vendos objektiva individuale ne perputhje me ato te ekipit te shitjes. të kuptojë nevojat e k...

Menaxher shitjesh - e re

Puka Uje Natyral

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania puka uje natyral kerkon: menaxher shitjesh ne terren, tirane kualifikimet kanditatet duhet te kene aftesi shume te mira komunikimi ; te kete eksperince pune 2-3 vjecare ne shitjen e produkteve ushqimore ; te disponojne patenten e tipit b . shënime për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo cv-në tek kompania/organiza...

Menaxher shitje - e re

AlbaPunesim

-
Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes.ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke ju siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje klie...

Menaxher produkti - e re

Globe Shops shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania globe , e krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me çelësin e suksesit " stafin e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit" kerkon te punesoje: menaxher produkti detyrat ndjekja e procedures se blerjes se prod...

Menaxher marketingu - e re

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher marketingut është përgjegjës për zhvillimin e strategjive marketing, zhvillimin e biznesit, për pozicionimin dhe perceptimin e markes në treg, për design të produktit bazuar në kërkime të tregut, trendeve të industrisë, si edhe feedback nga menaxheret e shitjes bazuar në kërkesat e klienteve. gjithashtu është përgjegjë...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher

Njoftime pune menaxher dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane