Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Shtetet:Shqipëri (Fshij) Fshijini të gjitha

ekonomist - Shqipëri

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 150 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ekonomist

Godija Hotel & Suites

-
Shkodër, Shqipëri
Përshkrimi "godija hotel & suites nje resort turistik i pozicionuar në bregdetin e velipojes i themeluar qe nga viti 2005 nga pasioni dhe vullneti i familjes se bashku me perkushtimin e stafit duke u kthyer ne nje nder vendet me të pëlqyera te mikpritjes nga vendas dhe te huaj." kerkojme: ekonomist- bar restoranti detyrat te kontrolloje s...

Ekonomist/e

Përshkrimi se shpejti shijaku group do hapi qendren e saj te shperndarjes ekskluzive ne tregetimin ujit dhe pijeve per rajonin e veriut te shqiperise dhe kerkon te punesoje ekonomist/e . detyrat menaxhimin e arketimeve dhe shpenzimeve. bilancin e te ardhurave ditore dhe mujore. depozitimin e te gjithe fondeve si dhe te gjitha ceshtjet ban...

Ekonomist/e

KODRA E KUAJVE

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi resorti “kodra e kuajve” kerkon te punesoje: ekonomist/e detyrat detyrat: te regjistroje dokumentacionin ne kontabilitet (fatura, arka, banka). te pergatise raportet periodike financiare. te mbaje marredheniet me furnitoret. te rakordoje me klientet, furnitoret. analiza te ardhurash dhe shpenzimesh. kualifikimet kualifikimet; t...

Kerkohet ekonomist

Fier, Shqipëri
Teknokolor shpk kerkon te punesoje ekonomist (e) (mbrostar-ura) fier albania kualifikimet � te jene diplomuar ne nje nga deget e fakultetit te ekonomise. � te jene perdorues te mire te programit finance 5. � te kete eksperience pune ne fusha te ngjashme 2-3 vjet. � te jene perdorues te mire te programeve te paketes ms office (vecanerisht ...

Ekonomist/e

S&D Invest Sh.A.

-
Shqipëri
“s&d invest” është një nga kompanitë e mirënjohura në fushën e manaxhimit dhe administrimit të pronës së përbashkët. themeluar që në vitin 2008 s&d invest menaxhon rezidencat dhe resortet turistike duke zhvilluar ambjente funksionale, të sigurta, të pastërta, të gjelbërta etj, të cilat ndikojnë në cilësinë e jetëses në komunitet. kompania...

Ekonomist/financier

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “well” sh.p.k., me zyra qendrore ne autostraden tirane – durres, km 12, shpall vakant pozicionin: kontabilist / financier (niveli senior) kontabilist/financier eshte pergjegjes per kontabilizimin e veprimeve financiare, rakordimin e arkave dhe veprimeve te tjera te kryera ne perputhje me udhezimet perkatese financiare. ai planifi...

Ekonomist/ekonomiste

Tiranë, Shqipëri
Kompania griald shpk me fushe veprimi ne ndertim kerkon te punesoje nje ekonomist/ekonomiste detyrat dhe pergjegjesite: -te menaxhoje te gjitha funksionet e lidhura me financen; -te zbatoje dhe ndjeke te gjitha detyrimet ligjore financiare; -te rekomandoje vazhdimisht permiresime strategjike te departamentit te finances; -te zhvilloje nje...

Ekonomist/e

Royal shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Royal shpk, kompania e mirënjohur që prej vitit 1994 në tregun shqiptar per shperndarjen e markave italiane sterilgarda, tusce, sammontana etj, kerkon te punesoj nje ekonomist/e : detyrat dhe pergjegjesite • te regjistroje dokumentacionin ne kontabilitet (fatura, arka, banka). • te pergatise raportet periodike financiare. • te mbaje marre...

Ekonomist/e

Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një ekonomist/e në tiranë për një klient, i cili operon në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake. detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjëse për regjistrimin e faturave të blerjeve, importeve, shpenzimeve të brendshme dhe shitjeve në programin financiar; përditëson sistemet e brendsh...

Ekonomist/e

Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një ekonomiste në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e prodhimit dhe shitjes së konstruksioneve metalike. detyrat dhe përgjegjësitë: mbajtja e të dhënave të sakta mbi transaksionet ditore; përgatitja e bilanceve dhe faturave; regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme; përditëson sistemet ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomist shqiperi

Njoftime pune ekonomist shqiperi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane