Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

ekonomist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 51 deri në 60 nga 267 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune ekonomist/e - e re

Eco-line

-
Tiranë, Shqipëri
Eco-line eshte nje kompani ndertimi, me eksperience ne kete fushe, projektim dhe ndertim te objekteve te ndryshme civile, ujesjelles, etj. kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. në fokusin tonë primar janë komunikimi dhe klima harmonike. shpall pozicion vakant pune: ekonomist/e, me orar...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

2 N

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria e ndertimit “2 n” sh.p.k ne kuader te zgjerimit te saj kerkon te punesoje staf mbeshtetes ne pozicionin ekonomist/e. kerkesat dhe kualifikimet. - te kete mbaruar studimet e larta ne fakultetin e ekonomise. - te kete njohuri dhe eksperience ne fushen e ndertimit si ne njohjen e planeve te biznesit per nje kompani ndertimi. - te je...

Fier, ofroj vend pune ekonomist/e

Xhejsana

-
Fier, Shqipëri
Klubi futbollistik apolonia është një klub shqiptar i qytetit të fierit. *apolonia*është krijuar në vitin*1925*me emrin ks apolonia si një klub shumë-sportesh. emri i skuadrës vjen nga rrënojat e qytetit të lashtë apolonia, vendin e të cilit sot e zë qyteti i fierit. klubi futbollistik apolonia, kerkon te punesoje: ekonomist/e detyrat adm...

Durres, ofroj vend pune ing.mekanik / ekonomist

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a

-
Durrës, Shqipëri
“sigal uniqa group austria” sh.a. pjese e uniqa group austria, s hoqëri sigurimi me eksperiencë 22 vjeçare, themeluar më 22 shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi jetë dhe jo-jetë, risigurime dhe fond pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo opero...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

ALCA Sh.p.k.

-
Tiranë, Shqipëri
Ne kuader te zgjerimit te kompanise, alca sh.p.k ,kerkon te punesojeekomomist/e detyrat dhe përgjegjësitë: garanton ekzistencen dhe marrjen e te gjithe informacionit mbeshtetes per shitjet dhe blerjet. garanton regjistrimin e te gjithe informacionit te nevojshem , sipas formateve te kerkuara nga kompania dhe legjislacioni ne fuqi. realizo...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

ITA UNION

-
Tiranë, Shqipëri
Kompnaia ita union kerkon te punesoje ekonomiste qe te plotesoje kriteret si me poshte : kërkohen: -diplomë në fakultetin ekonomik. -njohuri shumë të mira të programit financa 5 -njohuri shumë të mira në përdorimin e programeve bazë të kompjuterit microsoft office, vecanërisht në excel. -të ketë eksperiencë pune si ekonomiste. email info@...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

JAFFA-AL

-
Tiranë, Shqipëri
Subjekti jaffa-al kerkone te punesoj ekonomist/e. kompania jaffa-al operon ne distribuimin e lengjeve te frutave dhe vajit ushqimor. kandidatet e interesuar duhet t'i plotesojne kriteret si me poshte: te jene te komunikueshem; te jene te afte per pune ne grup; te kene mbaruar fakultetin ekonomik; te kene njohuri mbi softwerin financa 5; p...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

ALTOPARLANT

-
Tiranë, Shqipëri
Per kompanine farmaceutike “eureka” kerkohet ekonomist/e detyrat dhe pergjegjesite: • te regjistroje dokumentacionin ne kontabilitet (fatura, arka, banka) • te pergatise raportet periodike financiare • te mbaje marredheniet me furnitoret • te rakordoje me klientet, furnitoret • te zbatoje politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanise ku...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist (m)

Reland.Blloku

-
Tiranë, Shqipëri
Zyra rb group shpall pozicionin vakant ekonomist (m). kerkesat: 1. te kete mbaruar arsimin e larte per ekonomik. 2. te jete i pergjegjshem dhe i shkathet ne pune. 3. mosha e kerkuar eshte deri ne 30 ne ofrojme : 1. kushte shume te mira pune. 2. ambjent miqesor. 3. page konkuruese. te gjithe te interesuarit te dergojne cv e tyre ne adresen...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist/e

Alb-Market

-
Tiranë, Shqipëri
Albmarket shpall vend te lire pune ekonomist/e : kualifikimet te jene diplomuar ne nje nga deget e fakultetit te ekonomise te kete njohuri te programit financa5. te kete eksperience pune ne fusha te ngjashme dhe te jete e afte te plotesoje detyrat e cilesuara me poshte. te jene perdorues te mire te programeve te paketes ms office (vecaner...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomist

Njoftime pune ekonomist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane