Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Tiranë (Fshij) Fshijini të gjitha

ekonomist - Tiranë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 98 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ekonomist/e

Përshkrimi se shpejti shijaku group do hapi qendren e saj te shperndarjes ekskluzive ne tregetimin ujit dhe pijeve per rajonin e veriut te shqiperise dhe kerkon te punesoje ekonomist/e . detyrat menaxhimin e arketimeve dhe shpenzimeve. bilancin e te ardhurave ditore dhe mujore. depozitimin e te gjithe fondeve si dhe te gjitha ceshtjet ban...

Ekonomist/financier

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “well” sh.p.k., me zyra qendrore ne autostraden tirane – durres, km 12, shpall vakant pozicionin: kontabilist / financier (niveli senior) kontabilist/financier eshte pergjegjes per kontabilizimin e veprimeve financiare, rakordimin e arkave dhe veprimeve te tjera te kryera ne perputhje me udhezimet perkatese financiare. ai planifi...

Ekonomist/ekonomiste

Tiranë, Shqipëri
Kompania griald shpk me fushe veprimi ne ndertim kerkon te punesoje nje ekonomist/ekonomiste detyrat dhe pergjegjesite: -te menaxhoje te gjitha funksionet e lidhura me financen; -te zbatoje dhe ndjeke te gjitha detyrimet ligjore financiare; -te rekomandoje vazhdimisht permiresime strategjike te departamentit te finances; -te zhvilloje nje...

Ekonomist/e

Royal shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Royal shpk, kompania e mirënjohur që prej vitit 1994 në tregun shqiptar per shperndarjen e markave italiane sterilgarda, tusce, sammontana etj, kerkon te punesoj nje ekonomist/e : detyrat dhe pergjegjesite • te regjistroje dokumentacionin ne kontabilitet (fatura, arka, banka). • te pergatise raportet periodike financiare. • te mbaje marre...

Ekonomist/e

Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një ekonomist/e në tiranë për një klient, i cili operon në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake. detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjëse për regjistrimin e faturave të blerjeve, importeve, shpenzimeve të brendshme dhe shitjeve në programin financiar; përditëson sistemet e brendsh...

Ekonomist/e

Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një ekonomiste në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e prodhimit dhe shitjes së konstruksioneve metalike. detyrat dhe përgjegjësitë: mbajtja e të dhënave të sakta mbi transaksionet ditore; përgatitja e bilanceve dhe faturave; regjistron llogaritë e arkëtueshme dhe llogaritë e pagueshme; përditëson sistemet ...

Ndihmes ekonomist/e - e re

Tiranë, Shqipëri
Kerkeohet ndihmes ekonomist/e te njof programin alfa afati i fundit i aplikimit: 30/05/2021 10:36

Ndihmes ekonomist/e

KRIJON shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ndihmes ekonomist/e detyrat pergatitje faturash tatimore. hedhjet e hyrjeve dhe daljeve. mbajtja e arkes. komunikimi me klientet. kualifikimet diplome ne fushen e ekonomise. eksperience pune me programin financa 5. shënime për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo cv-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose ...

Ekonomist i pare

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “well” sh.p.k., me zyra qendrore ne autostraden tirane – durres, km 12, shpall vakant pozicionin: kontabilist / financier (niveli senior) kontabilist/financier eshte pergjegjes per kontabilizimin e veprimeve financiare, rakordimin e arkave dhe veprimeve te tjera te kryera ne perputhje me udhezimet perkatese financiare. ai planifi...

Ekonomist i pare / kontabilist

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria "well" sh.p.k., pjese e alkos group albania me zyra qendrore ne autostraden tirane – durres, km 12, shpall vakant pozicionin: ekonomist i pare/kontabilist ekonomist i pare/kontabilist eshte pergjegjes per kontabilizimin e veprimeve financiare, rakordimin e arkave dhe veprimeve te tjera te kryera ne perputhje me udhezimet perkates...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomist tirane

Njoftime pune ekonomist tirane dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane