Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Prishtinë (Fshij) Fshijini të gjitha

ekonomist - Prishtinë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 31 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ekonomist

Project Plus shpk

-
Prishtinë, Kosovë
Project plus sh.p.k ., especializuar në dizajn, ndërtim dhe mbikqyrje me seli në prishtinë shpallë konkurspër vendin e lirë të punës: ekonomist/e - 1 pozitë përmbledhje e punës ekonomisti siguron: mbajtjen e kontabilitetit, planet e biznesit, llogaritjenstatistikore të treguesve të ndryshëm ekonomik, inputet teknike dhe analiza ekonomike,...

Kërkohet kontabilst/ekonomist

V3ing

-
Prishtinë, Kosovë
Kerkojmë ndihmës kontabilst/e vendi:magj.prishtinë-ferizaj kandidati/ja duhet ti ketë keto aftesi: te ketë njohuri rreth programeve te kontabilitetit, te ketë njohuri rreth paketes microsoft office, te jetë njohes i gjuhes angleze te jetë i/e qertifikuar në ketë fushë pervoja e punes dhe qertifikimet janë një përparësi vërejtje: cv-ja le ...

Ofroj pune per ekonomist/e 41

Prishtinë, Kosovë
Project plus sh.p.k., e specializuar në dizajn, ndërtim dhe mbikqyrje me seli në prishtinë shpallë konkurs për vendin e lirë të punës: ekonomist/e - 1 pozitë përmbledhje e punës ekonomisti siguron: mbajtjen e kontabilitetit, planet e biznesit, llogaritjen statistikore të treguesve të ndryshëm ekonomik, inputet teknike dhe analiza ekonomik...

Asistent/e për zyre - e re

Teach for Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Asistent/e për zyre teach for kosova është një organizatë jo-profitabile e cila punon që të siguroj që të gjithë nxënësit në kosovë pa dallime, të kenë qasje në një arsimim cilësor. organizata jonë çdo vit rekruton lider të rinj, premtues dhe të motivuar të kosovës për të punuar si mësimdhënës lider për një periudhë 2 vjeçare në shkollat ...

Teknik/e i/e kontabilitetit - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: teknik/e i/e kontabilitetit departamenti: adminstratë dhe financa pergjegjesite dhe detyrat pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël; regjistrimi kontabël i dokumentacionit të pranuar në softuerin e kontabilitetit sikurse janë faturat e blerjes, kalkulimi i dud-ve, faturat e shpenzimeve sipas kategorive, regji...

Proposal writer - e re

Mercurius Consulting

-
Prishtinë, Kosovë
Position: proposal writer reference: mc-031-21 city: pristina mercurius consulting is a company specialized in the field of recruitment and selection of staff. we’re looking for a friendly, passionate and professional proposal writer to join our client’s team, recura , in the industry of finance and management consultancy . recura is a ko...

Financial accountant - e re

Teleperformance

-
Prishtinë, Kosovë
Position: financial accountant location: teleperformance prishtina job type: full-time starting date: december 2021 teleperformance is the world’s largest customer service company that offers outstanding career opportunities. our team has more than 320,000 colleagues in 80 countries and has a tradition of 40 years. teleperformance is list...

Proposal writer - e re

Mercurius Consulting

-
Prishtinë, Kosovë
Position: proposal writer reference: mc-031-21 city: pristina mercurius consulting is a company specialized in the field of recruitment and selection of staff. we’re looking for a friendly, passionate and professional proposal writer to join our client’s team, recura , in the industry of finance and management consultancy . recura is a ko...

Teknik/e i/e kontabilitetit - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: teknik/e i/e kontabilitetit departamenti: adminstratë dhe financa pergjegjesite dhe detyrat pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël; regjistrimi kontabël i dokumentacionit të pranuar në softuerin e kontabilitetit sikurse janë faturat e blerjes, kalkulimi i dud-ve, faturat e shpenzimeve sipas kategorive, regji...

Financial accountant - e re

Teleperformance

-
Prishtinë, Kosovë
Position: financial accountant location: teleperformance prishtina job type: full-time starting date: december 2021 teleperformance is the world’s largest customer service company that offers outstanding career opportunities. our team has more than 320,000 colleagues in 80 countries and has a tradition of 40 years. teleperformance is list...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomist prishtine

Njoftime pune ekonomist prishtine dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane