Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës

ekonomist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 191 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ekonomiste - e re

Ad

Topi EKI

-
Fier, Shqipëri
Topi eki është një kompani me eksperiencë në fushen e tregtisë dhe nxjerrjes së mermerit në shqipëri. ne jemi të interesuar të punësojmë një ekonomist(e) me eksperiencë pune (3 vjet) që njeh mirë programin e kontabilitet...

Ekonomist

Euro Kont R

-
Prishtinë, Kosovë
Kualifikimet, përvoja dhe aftësitë gjuhësore përvojë deri nje vjeçare në punë në kontabilitet dhe pune zyre administrative rekomandohet fuqimisht universiteti ose diploma ekuivalente e ndonje kolegji ne lemin ekonomi rrjedhshmëri kompjuterike; mjaft kompetent duke përdorur ms word, excel, powerpoint dhe access;njohja me një larmi sistemes...

Ekonomist

Euro Kont R

-
Prishtinë, Kosovë
Kualifikimet, përvoja dhe aftësitë gjuhësore përvojë deri nje vjeçare në punë në kontabilitet dhe pune zyre administrative rekomandohet fuqimisht universiteti ose diploma ekuivalente e ndonje kolegji ne lemin ekonomi rrjedhshmëri kompjuterike; mjaft kompetent duke përdorur ms word, excel, powerpoint dhe access; njohja me një larmi sisteme...

Ekonomist

4 A-M SHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kerkojme: ekonomist/ e per departamentin e finances. detyrat detyrat e pozicionit te punes: mbajtja, kontrolli dhe rakordimi i te gjithe dokumentacionit financiar te kompanise sipas legjislacionit ne fuqi, mbajtjen e mardhenieve me institucione te ndryshme, si qkb, drejtoria e tatimeve, bankat etj., te pergatise raportet period...

Ekonomist

Izogrup shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi shoqëria "izogrup" sh.p.k., me zyra qendrore në rr. 3 deshmoret, yzberisht, tirane, shpall vakant pozicionin: kontabilist / financier kontabilist/financier është përgjegjës për kontabilizimin e veprimeve financiare, rakordimin e arkave dhe veprimeve të tjera të kryera në përputhje me udhëzimet përkatëse financiare. ai planifiko...

Ekonomist

Decon Shpk

-
Prishtinë, Kosovë
Ekonomist duhet kete pervoje ne financa, kompjuter komunikim dhe gjuhen angleze rrjedhshem.

Kerkohet ekonomist - e re

Fier, Shqipëri
Teknokolor shpk kerkon te punesoje ekonomist (e) (mbrostar-ura) fier albania kualifikimet � te jene diplomuar ne nje nga deget e fakultetit te ekonomise. � te jene perdorues te mire te programit finance 5. � te kete eksperience pune ne fusha te ngjashme 2-3 vjet. � te jene perdorues te mire te programeve te paketes ms office (vecanerisht ...

Ekonomist/e - e re

S&D Invest Sh.A.

-
Shqipëri
“s&d invest” është një nga kompanitë e mirënjohura në fushën e manaxhimit dhe administrimit të pronës së përbashkët. themeluar që në vitin 2008 s&d invest menaxhon rezidencat dhe resortet turistike duke zhvilluar ambjente funksionale, të sigurta, të pastërta, të gjelbërta etj, të cilat ndikojnë në cilësinë e jetëses në komunitet. kompania...

Financier /ekonomist

EXTRABIS SHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi extrabis shpk eshte kompani lider ne inportimin dhe shitjen e paisjeve mbrojtese personale. kompania jone eshte distributor ekskluziv i disa prej kompanive me te medha europiane dhe botrore persa i perket sigurise ne pune. detyrat mbajtja, kontrolli dhe rakordimi i te gjithe dokumentacionit financiar te kompanise sipas legjisla...

Ekonomist/financier

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “well” sh.p.k., me zyra qendrore ne autostraden tirane – durres, km 12, shpall vakant pozicionin: kontabilist / financier (niveli senior) kontabilist/financier eshte pergjegjes per kontabilizimin e veprimeve financiare, rakordimin e arkave dhe veprimeve te tjera te kryera ne perputhje me udhezimet perkatese financiare. ai planifi...

Ekonomist/ekonomiste

Tiranë, Shqipëri
Kompania griald shpk me fushe veprimi ne ndertim kerkon te punesoje nje ekonomist/ekonomiste detyrat dhe pergjegjesite: -te menaxhoje te gjitha funksionet e lidhura me financen; -te zbatoje dhe ndjeke te gjitha detyrimet ligjore financiare; -te rekomandoje vazhdimisht permiresime strategjike te departamentit te finances; -te zhvilloje nje...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomist

Njoftime pune ekonomist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane