Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:Dinnova AG (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë

designer - Dinnova AG

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 9 nga 9 rezultate (Këshilla për kërkim)

Graphic designer

Dinnova AG

-
Prizren, Kosovë
Dinnova ag – we are hiring! for our office in prizren we are looking for a graphic designer www.dinnova.ch dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers co...

Graphic designer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Dinnova ag – we are hiring! for our office in tirana we are looking for a graphic designer www.dinnova.ch dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers com...

Web designer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Web designer required dinnova ag – we are hiring! dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers companies from various industries expertise when it comes t...

Tirane, ofroj vend pune graphic designer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Dinnova ag – we are hiring! for our office in tirana we are looking for a graphic designer www.dinnova.ch dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers com...

Shqiperi, ofroj vend pune graphic designer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Dinnova ag – we are hiring! for our office in tirana we are looking for a graphic designer www.dinnova.ch dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers com...

Tirane, ofroj vend pune web designer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers companies from various industries expertise when it comes to implementing sustainable and innovative software...

Lead engineer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Description: dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers companies from various industries expertise when it comes to implementing sustainable and innova...

Tirane, ofroj vend pune lead engineer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Lead engineer required description: dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers companies from various industries expertise when it comes to implementing...

Tirane, ofroj vend pune lead engineer

Dinnova AG

-
Tiranë, Shqipëri
Lead engineer required description: dinnova ag is an international company with its headquarters in zurich, switzerland. we rely on the latest technologies and accompany companies on their leap into the digital world. dinnova stands for digital innovation and offers companies from various industries expertise when it comes to implementing...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - designer dinnova ag

Designer dinnova ag dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane