Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës

designer

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 170 rezultate (Këshilla për kërkim)

Designer

Abissnet Sh.A.

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi abissnet ehset ne kerkim te pozicionit dizajner. detyrat kryen prodhimin e reklamave, koopertinave të librave, modeleve grafike, imazheve, logove, broshurave, posterave dhe materialeve të tjera promocionale sipas nevojave të shoqërisë për dizenjimin e nevojave grafike për produktet/shërbimet e kompanisë. administron dhe mbikëqy...

Designer

Tiranë, Shqipëri
Designer kualifikimet - diplome universitare. - pervoje pune minimale 2 vjecare. - njohuri shume te mira te gjuhes angleze - njohuri shume te mira kompjuterike, ms office, coreldraw (avantazh cdo program tjeter grafik) personi duhet te kete: - aftesi te shkelqyera komunikimi, fleksibilitet, sjellje dhe paraqitje etike. - tolerance, fleksi...

Designer/faqoses - e re

LIFE

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi designer/faqoses per punime editoriale ne gjuhen italiane life sh.p.k, shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike. kërkon faqosës p ërshkrimi i pun ës: zhvillimi i...

Graphic designer - e re

New Born Media

-
Prishtinë, Kosovë
New born media është në kërkim të një dizajneri grafik me eksperiencë që ti bashkangjitet ekipës tonë kreative. kualifikimet: të jetë i/e diplomuar në dizajn grafik ( e preferushme)ꓼ të ketë së paku 1 vit përvojë punë në advertising, social media, brand identity designꓼ të jetë i/e aftë të punojë me adobe illustra...

Graphic designer - e re

New Born Media

-
Prishtinë, Kosovë
New born media është në kërkim të një dizajneri grafik me eksperiencë që ti bashkangjitet ekipës tonë kreative. kualifikimet: të jetë i/e diplomuar në dizajn grafik ( e preferushme)ꓼ të ketë së paku 1 vit përvojë punë në advertising, social media, brand identity designꓼ të jetë i/e aftë të punojë me adobe illustra...

Graphic designer

+ apliko

Graphic designer

The North Unicorn

-
Prishtinë, Kosovë
Duke u bazuar në vëllimin e punës kompania hap konkurs për: graphic designer detyrat dhe përgjegjësitë: • dizjanimi dhe paraqitja e identitetit të kompanisë në media elektronike, panaire, materiale promovuese, katalogje, postera, vizitkarta e materiale të tjera për nevoja të kompanisë; • propocimi i ideve të reja kreative të promovimit të...

Graphic designer

INTEREX

-
Prishtinë, Kosovë
Mënyrat për të aplikuar: dërgoni cv-në tuaj në këtë email: [email protected] (subjekt: pozita dhe qyteti) 048 160 113 prishtinë

Graphic designer

University of New York Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi the graphic designer is responsible for capturing, editing, and creating a wide variety of visual media content, including photography, video, and graphic design, which will support the unyt department of pr and marketing. this is a multi-role position that will work within the marketing team to create and implement visual medi...

Graphic designer

+ apliko

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune designer

Njoftime pune designer dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane