Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kategoritë:Specialist i Marrëdhënieve me Klientin (Fshij) Fshijini të gjitha

Specialist i Marrëdhënieve me Klientin

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Këshillues klienti bulqizë - e re

Neptun shpk

-
Bulqizë, Shqipëri
Përshkrimi neptun shpk është pjesë e balfin group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. qëllimi i pozicionit : fokusi kryesor i një këshillues klienti është tu ofrojë klientëve një shërbim të jashtëzakonshëm dhe nje eksperiencë pozitive në blerje. pozicioni: këshillues klienti nova electronic vendodhja : bulqizë. qëll...

Këshillues klienti nova electronic - e re

Neptun shpk

-
Lushnjë, Shqipëri
Përshkrimi neptun shpk është pjesë e balfin group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. qëllimi i pozicionit : fokusi kryesor i një këshillues klienti është tu ofrojë klientëve një shërbim të jashtëzakonshëm dhe nje eksperiencë pozitive në blerje. pozicioni: këshillues klienti nova electronic vendodhja : lushnjë. qëll...

Këshillues klienti qtu - e re

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi profili i kompanisë: balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht ...

Këshillues klienti teg - e re

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi profili i kompanisë: balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht ...

Asistent dyqani - shërbim klienti berat - e re

Neptun shpk

-
Berat, Shqipëri
Përshkrimi neptun shpk është pjesë e balfin group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. përmbledhja e pozicionit : asistenti i dyqanit është përgjegjës për plotësimin e kërkesave logjistike operative të dyqanit duke shërbyer si koordinator, ndjekës të plotësimit të nevojave të dyqanit dhe stafit në përmbushjen e detyr...

Këshillues klienti don bosko - e re

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi profili i kompanisë: balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht ...

Këshillues klienti tregu elektrik - e re

Neptun shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi profili i kompanisë: balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht ...

Këshillues klienti vlorë - e re

Neptun shpk

-
Vlorë, Shqipëri
Përshkrimi profili i kompanisë: balfin group , balkan finance investment group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune specialist i marredhenieve me klientin

Njoftime pune specialist i marredhenieve me klientin dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane