Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kategoritë:Inxhinier ndertimi (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Inxhinier ndertimi

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Koordinator i mirëmbajtjes së infrastruktures të rrjetit hfc – prishtinë - e re

Kujtesa

-
Prishtinë, Kosovë
Kujtesa net sh.p.k shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën: koordinatori i mirembajtjes se infrastruktures te rrjetit hfc– prishtine detyrat dhe përgjegjësitë: percjell mirembajtjen dhe gjendjen e rrjetit te distribuimit hfc ne nivel nacional koordinon dhe suporton ekipet ne terren per mirembajtje, dhe sigurohet qe intervenimet t...

Koordinator i mirëmbajtjes së infrastruktures të rrjetit hfc – prishtinë - e re

Kujtesa

-
Prishtinë, Kosovë
Kujtesa net sh.p.k shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën: koordinatori i mirembajtjes se infrastruktures te rrjetit hfc– prishtine detyrat dhe përgjegjësitë: percjell mirembajtjen dhe gjendjen e rrjetit te distribuimit hfc ne nivel nacional koordinon dhe suporton ekipet ne terren per mirembajtje, dhe sigurohet qe intervenimet t...

Koordinator rajonal i terrenit - e re

Kujtesa

-
Ferizaj, Kosovë
Kujtesa net sh.p.k shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën: koordinatori rajonal i terrenit –ferizaj / gjilan detyrat dhe përgjegjësitë: ka pergjegjesine e koordinimit te punimeve te ndryshme ne nivel rajonal bashkpunon si ure lidhese ne mes te ekipeve te terrenit dhe zyres qendrore per qeshtje te ndryshme qe kane te bejne me nde...

Koordinator rajonal i terrenit - e re

Kujtesa

-
Ferizaj, Kosovë
Kujtesa net sh.p.k shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën: koordinatori rajonal i terrenit –ferizaj / gjilan detyrat dhe përgjegjësitë: ka pergjegjesine e koordinimit te punimeve te ndryshme ne nivel rajonal bashkpunon si ure lidhese ne mes te ekipeve te terrenit dhe zyres qendrore per qeshtje te ndryshme qe kane te bejne me nde...

Senior technical advisor (mechanical engineer) - e re

FKEE

-
Prishtinë, Kosovë
Request for re-expressions of interest (consulting services – individual consultant)country: republic of kosovo project name: kosovo energy efficiency fund (keef) assignment title: senior technical advisor (mechanical engineer) ref. no: keef/2.15/ic/2022 under the european union’s energy efficiency directive (directive 2012/27/eu), kosovo...

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë, inxhinier/e i/e makinerisë - e re

Grand International Group

-
Prishtinë, Kosovë
Grand international group, në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve të saj, kërkon një (1) inxhinier/e i/e ndërtimtarisë – drejtimi konstruktiv përshkrimi i pozitës: inxhinieri/ia i/e ndertimtarisë i/e drejtimit konstruktiv do të perfshihet në projektet e ndërtimit nga ato të thjeshtat deri tek ato komplekse, në projektimin, dokumentimin dh...

Senior technical advisor (environmental and social specialist) - e re

FKEE

-
Prishtinë, Kosovë
Request for re-expressions of interest (consulting services – individual consultant) country: republic of kosovo project name: kosovo energy efficiency fund (keef) assignment title: senior technical advisor (environmental and social specialist) ref. no: keef/2.14/ic/2022 under the european union’s energy efficiency directive (directive 20...

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë, inxhinier/e i/e makinerisë - e re

Grand International Group

-
Prishtinë, Kosovë
Grand international group, në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve të saj, kërkon një (1) inxhinier/e i/e ndërtimtarisë – drejtimi konstruktiv përshkrimi i pozitës: inxhinieri/ia i/e ndertimtarisë i/e drejtimit konstruktiv do të perfshihet në projektet e ndërtimit nga ato të thjeshtat deri tek ato komplekse, në projektimin, dokumentimin dh...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune inxhinier ndertimi

Njoftime pune inxhinier ndertimi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane