Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kategoritë:IT dhe Zhvillim softesh (Fshij) Fshijini të gjitha

IT dhe Zhvillim softesh

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 12 rezultate (Këshilla për kërkim)

Php developer

Ad

Elite Station

-
Tiranë, Shqipëri
Elite station is hiring now! at elite station, we develop saas platforms and web applications for international markets. we are eager to penetrate the market by attracting talent that can increase our value. our missio...

Junior web server developer (Punë në distancë)

Ad

GE solution

-
Tiranë, Shqipëri
Ge solution eshte nje kompani qe ofron sherbime nderrmjetesimi dhe outsourcing. ne po kerkojme te punesojme zhvillues software me aftesiste e meposhtme per nje klientin tone me baze ne itali. gjate mujave te pare, puna ...

Senior java developer (remote) - e re

E-Dea Transport Technology

-
Prishtinë, Kosovë
About e-dea e-dea is a leading provider of cutting edge solutions for ferry companies, roro, ports and terminals based in italy. with more than 19 years of experience, we are committed to bring their business to the next level providing the insights and confidence they need to achieve, and consistently exceed, their business goals. in 201...

Junior/mid java developer (remote) - e re

E-Dea Transport Technology

-
Prishtinë, Kosovë
About e-dea e-dea is a leading provider of cutting edge solutions for ferry companies, roro, ports and terminals based in italy. with more than 19 years of experience, we are committed to bring their business to the next level providing the insights and confidence they need to achieve, and consistently exceed, their business goals. in 201...

Middle/senior unreal engine engineer - e re

IT Advisors

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet nje team prej 4-5 senior unreal engine engineers per nje projekt amerikan. me page shume te mire.

Middle/senior blockchain developer - e re

IT Advisors

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet nje blockchain developer, me njohuri ne solidity per nje projekt amerikan. paga shume e mire.

Customer service representative - e re

Përshkrimi touch support is a us-based company that works as a strategic partner to diverse technology firms and assists them with exceptional customer service. our teams support a wide range of technologies, including linux, windows servers, various cloud platforms, and saas. since the pandemic, we've learned that our staff prefers worki...

Junior it support specialist - e re

Përshkrimi you have always been interested in it but haven't yet found your way in? or have you just started learning about technology and want to put your passion into a career? then, this is the perfect time and place to make it happen! touch support is a us-based company that works as a strategic partner to diverse technology firms and...

Menaxher/e it - e re

Pharma One shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Pharma one është distributori kryesor farmaceutik në shqipëri me mbi 20% të vlerës së tregut. misioni yne është sherbimi në kohën dhe cilësinë e duhur të të gjithë kërkesave të tregut farmaceutik. aktualisht, kërkojme të punësojme një: menaxher/e it detyrat dhe përgjegjesitë : · të menaxhojë llogaritë e perdoruesve, të drejat e aksesit në...

Mobile app developer - e re

Përshkrimi poweroffice is a leading philippines & latin america outsourcing company providing dedicated remote staff and offshore staffing services. www.poweroffice.ph we have offices in new york (headquarters), colombia and the philippines, and are growing rapidly into other world markets (including ukraine, georgia, albania and many mor...

It - e re

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon it me karakteristikat si më poshtë: -diplomё master nё kёtё fushё, tё perfituar nё institucione arsimore universitare brenda apo jashtё vendit. -të ketë njohuri mbi database dhe network -të ketë eksperiencë në punë dhe të ketë aftesi të mira bashkëpunuese që të punojë ...

Infrastructure/cloud support engineer - e re

OneContact TECH

-
Has, Shqipëri
Https://onecontact.com.mk/job/detail/infrastructurecloud-support-engineer as a infrastrucutre/cloud support engineer for cloudops team, you will join a team of individuals that are passionate about innovation and solving business problems for our customers in the transit industry. you will work with complex software systems targeted at en...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune it dhe zhvillim softesh

Njoftime pune it dhe zhvillim softesh dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane