Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kategoritë:Ekonomi dhe Financa (Fshij) Fshijini të gjitha

Ekonomi dhe Financa

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 33 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ekonomist/e - e re

Lundra Wine

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi lundra wine eshte ne kerkim te pozicionit ekonomist/e detyrat përgjegjesitë konsistojne në: regjistrimi i faturave te blerjeve dhe shitjeve deklarimet online (tvsh, sigurimet shoqerore dhe shendetesore, tatim ne burim, deklarim rente, liber shitje,liber blerje etj.) rregjistrimi i flete doganave te import-export dhe rakordimi m...

Teknik/e i/e kontabilitetit - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: teknik/e i/e kontabilitetit departamenti: adminstratë dhe financa pergjegjesite dhe detyrat pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël; regjistrimi kontabël i dokumentacionit të pranuar në softuerin e kontabilitetit sikurse janë faturat e blerjes, kalkulimi i dud-ve, faturat e shpenzimeve sipas kategorive, regji...

Proposal writer - e re

Mercurius Consulting

-
Prishtinë, Kosovë
Position: proposal writer reference: mc-031-21 city: pristina mercurius consulting is a company specialized in the field of recruitment and selection of staff. we’re looking for a friendly, passionate and professional proposal writer to join our client’s team, recura , in the industry of finance and management consultancy . recura is a ko...

Financial accountant - e re

Teleperformance

-
Prishtinë, Kosovë
Position: financial accountant location: teleperformance prishtina job type: full-time starting date: december 2021 teleperformance is the world’s largest customer service company that offers outstanding career opportunities. our team has more than 320,000 colleagues in 80 countries and has a tradition of 40 years. teleperformance is list...

Financiere/ekonomiste - e re

KALAMA Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kalama shpk aktivitet qe ne vitin 1992 import-export. eshte i shtrire ne investime ne sektorin e shendetesise. zhvillon turizem mjekesor. kalama shpk eshte ne kerkim te nje ekonomiste te brendshme me orar te plote . detyrat regjistrim i faturave brenda dhe me jashte shtetit si edhe kontabilizimi i saktë i tyre, te regjistroj fa...

Proposal writer - e re

Mercurius Consulting

-
Prishtinë, Kosovë
Position: proposal writer reference: mc-031-21 city: pristina mercurius consulting is a company specialized in the field of recruitment and selection of staff. we’re looking for a friendly, passionate and professional proposal writer to join our client’s team, recura , in the industry of finance and management consultancy . recura is a ko...

Teknik/e i/e kontabilitetit - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: teknik/e i/e kontabilitetit departamenti: adminstratë dhe financa pergjegjesite dhe detyrat pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël; regjistrimi kontabël i dokumentacionit të pranuar në softuerin e kontabilitetit sikurse janë faturat e blerjes, kalkulimi i dud-ve, faturat e shpenzimeve sipas kategorive, regji...

Financial accountant - e re

Teleperformance

-
Prishtinë, Kosovë
Position: financial accountant location: teleperformance prishtina job type: full-time starting date: december 2021 teleperformance is the world’s largest customer service company that offers outstanding career opportunities. our team has more than 320,000 colleagues in 80 countries and has a tradition of 40 years. teleperformance is list...

Teknik/e i/e kontabilitetit - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: teknik/e i/e kontabilitetit departamenti: adminstratë dhe financa pergjegjesite dhe detyrat pranimi, kontrollimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël; regjistrimi kontabël i dokumentacionit të pranuar në softuerin e kontabilitetit sikurse janë faturat e blerjes, kalkulimi i dud-ve, faturat e shpenzimeve sipas kategorive, regji...

Zyrtar/e i/e lartë ekzekutiv/e - e re

Ministria e Financave

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e financave, punës dhe transfereve shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit ci...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomi dhe financa

Njoftime pune ekonomi dhe financa dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane