Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kategoritë:Banka Dhe Financa (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Banka Dhe Financa

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Analist i portfolios për ndërmarrje të vogla dhe të mesme (alb/eng) - e re

TEB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Teb një ndër bankat më me renome në kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të bnp paribas. teb tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: analist i portfolios për ndërmarrje të vogla dhe të mesme për degën në dardani. përgjegjësitë: të ndërtojë portfolio të shëndoshë përm...

Analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut - e re

NLB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punes: analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut ( një vend pune) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara diplomë universiteti në ekonomi, arkitekturë, ndërtimtari ose të ngjashme; preferohet të jetë i licencuar për vle...

Nëpunës-e për verifikim të të dhënave - e re

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Prishtinë, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k., është institucionmikrofinanciar i regjistruar në bqk, me mision të ofroj shërbime financiare përklientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, tëvogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane, me fokusprioriteti në bujqësi dhe një vëmendje të veçantë për qëndr...

Analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut - e re

NLB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punes: analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut ( një vend pune) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara diplomë universiteti në ekonomi, arkitekturë, ndërtimtari ose të ngjashme; preferohet të jetë i licencuar për vle...

Analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut - e re

NLB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Nlb banka sh. a., me seli në prishtinë, shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punes: analist për vlerësim të kolateralit në sektorin për menaxhim të riskut ( një vend pune) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara diplomë universiteti në ekonomi, arkitekturë, ndërtimtari ose të ngjashme; preferohet të jetë i licencuar për vle...

Analist i portfolios për ndërmarrje të vogla dhe të mesme - e re

TEB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Teb një ndër bankat më me renome në kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të bnp paribas. teb tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: analist i portfolios për ndërmarrje të vogla dhe të mesme për degën në dardani. përgjegjësitë: të ndërtojë portfolio të shëndoshë përm...

Arkëtar/e (viti) - e re

Banka Ekonomike

-
Viti, Kosovë
Konkurs për vend të lirë pune banka ekonomike, zyra qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës: arkëtar/e nëndega viti (1 vend pune) detyrat dhe përgjegjësitë : vepron në përputhje me politikat, procedurat dhe të gjitha rregulloret në fuqi; përgjegjës për njohjen dhe zbatimin e çmimores zyrtare të bankës; kryen në mënyrë të...

Këshilltar/e personal/e për klientë (drenas) - e re

Banka Ekonomike

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs për vend të lirë pune banka ekonomike, zyra qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës: këshilltar/e personal/e për klientë nëndega drenas (1 vend pune) detyrat dhe përgjegjësitë : përgjegjës për arritjen e objektivave të përcaktuara nga banka në baza mujore dhe vjetore si: kredit individuale, kredit kartela, e-banki...

Arkëtar/e (viti) - e re

Banka Ekonomike

-
Viti, Kosovë
Konkurs për vend të lirë pune banka ekonomike, zyra qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës: arkëtar/e nëndega viti (1 vend pune) detyrat dhe përgjegjësitë : vepron në përputhje me politikat, procedurat dhe të gjitha rregulloret në fuqi; përgjegjës për njohjen dhe zbatimin e çmimores zyrtare të bankës; kryen në mënyrë të...

Këshilltar/e personal/e për klientë (drenas) - e re

Banka Ekonomike

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs për vend të lirë pune banka ekonomike, zyra qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës: këshilltar/e personal/e për klientë nëndega drenas (1 vend pune) detyrat dhe përgjegjësitë : përgjegjës për arritjen e objektivave të përcaktuara nga banka në baza mujore dhe vjetore si: kredit individuale, kredit kartela, e-banki...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune banka dhe financa

Njoftime pune banka dhe financa dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane