Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kategoritë:Administratë (Fshij) Fshijini të gjitha

Administratë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 19 rezultate (Këshilla për kërkim)

Durres, kërkohet inxhinere (me ose pa eksperiencë)

Ad

LASER PROJECT

-
Durrës, Shqipëri
Laser project shpk, e cila ofron shërbimin teknik për projektimin, prodhimin dhe montimin e makinerive të ndryshme, realizojmë produkte për tregun vendas dhe të huaj. laser project shpk, ofron mundësi punësimi për inxhin...

Asistent/e administrativ/e në shërbimin ndaj pacientëve - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Klinika amerikane “dr. behar kusari” në kuadër të ofrimit të shërbimeve profesionale shëndetësore, është duke zgjëruar kapacitetet e burimeve njerëzore, me qëllim që të ofroj shërbime më efikase dhe cilësore pranë pacientëve të saj. duke marrë parasysh që brenda institucionit një nga obektivat kryesore është qasja profesionale dhe më e le...

Programme assistant - e re

Civil Rights Defenders

-
Prishtinë, Kosovë
We are in an expansion phase, which has opened up many interesting job opportunities. are you service minded professional with working experience from the ngo sector and/or advocacy work? do you want to use your administrative skills to contribute to the work of civil rights defenders? then you might be the one we are looking for . about ...

Asistent/e administrativ/e në shërbimin ndaj pacientëve - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Klinika amerikane “dr. behar kusari” në kuadër të ofrimit të shërbimeve profesionale shëndetësore, është duke zgjëruar kapacitetet e burimeve njerëzore, me qëllim që të ofroj shërbime më efikase dhe cilësore pranë pacientëve të saj. duke marrë parasysh që brenda institucionit një nga obektivat kryesore është qasja profesionale dhe më e le...

Programme assistant - e re

Civil Rights Defenders

-
Prishtinë, Kosovë
We are in an expansion phase, which has opened up many interesting job opportunities. are you service minded professional with working experience from the ngo sector and/or advocacy work? do you want to use your administrative skills to contribute to the work of civil rights defenders? then you might be the one we are looking for . about ...

Asistent/e administrativ/e në shërbimin ndaj pacientëve - e re

Klinika Amerikane

-
Prishtinë, Kosovë
Klinika amerikane “dr. behar kusari” në kuadër të ofrimit të shërbimeve profesionale shëndetësore, është duke zgjëruar kapacitetet e burimeve njerëzore, me qëllim që të ofroj shërbime më efikase dhe cilësore pranë pacientëve të saj. duke marrë parasysh që brenda institucionit një nga obektivat kryesore është qasja profesionale dhe më e le...

Asistent/e administrativ/e - e re

Alcedrix

-
Prishtinë, Kosovë
Alcedrix sh.p.k . është kompani që mirret me zhvillimin e produkteve të konsumit të gjërë, me fokus në zhvillimin e shtesave ushqimore, kozmetikës si dhe produkteve otc. alcedrix është importues dhe distributor ekslkuziv për kosovë, shqipëri dhe maqedoni të veriut, për kompanitë prestigjioze europiane si vitae health innovation (vitaeinte...

Asistent/e administrativ/e - e re

Alcedrix

-
Prishtinë, Kosovë
Alcedrix sh.p.k . është kompani që mirret me zhvillimin e produkteve të konsumit të gjërë, me fokus në zhvillimin e shtesave ushqimore, kozmetikës si dhe produkteve otc. alcedrix është importues dhe distributor ekslkuziv për kosovë, shqipëri dhe maqedoni të veriut, për kompanitë prestigjioze europiane si vitae health innovation (vitaeinte...

Asistent/e administrativ/e - e re

Asistent/e administrativ/e kompania primex operon ne tregun evropian me baze ne fushe kosove, jemi staf i ri ne rritje dhe dinamik. stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete! përgjegjësitë dhe detyrat: regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem. krijimi i raporteve te ndryshme ...

Depoist - e re

Dardania Logistics shpk

-
Prishtinë, Kosovë
Dardania logistics shpk është kompani e cila mirret me transport & logistics , depo doganore dhe shpedicion . dardania logistics shpk shpallë 1vende pune : pozita: depoist – 1 vende kualifikimet e kërkuara: të ketë të përfunduar shkollën e mesme: njohja e gjuhes angleze : të ketë përvojë në pozitën përkatëse; të ketë integritet personal; ...

Asistent/e administrativ/e - e re

Alcedrix SH.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Alcedrix sh.p.k . është kompani që mirret me zhvillimin e produkteve të konsumit të gjërë, me fokus në zhvillimin e shtesave ushqimore, kozmetikës si dhe produkteve otc. alcedrix është importues dhe distributor ekslkuziv për kosovë, shqipëri dhe maqedoni të veriut, për kompanitë prestigjioze europiane si vitae health innovation (vitaeinte...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune administrate

Njoftime pune administrate dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane