Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Rajonet:Pejë (Fshij) Fshijini të gjitha

Pejë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 5 nga 5 rezultate (Këshilla për kërkim)

Elektricist - e re

Www.hidrodrini.com tagged as: elektricist, hidrodrini, kompania e ujesjellesit rajonal, peje

Konkurs pune - e re

KASTRATI Group

-
Pejë, Kosovë
Kastrati group shpall vende të lira të punës: pejë vende të lira në pompë: mirëmbajtës i pikës (m) të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit 049/851-420 ose të vizitojnë pikën direkt.

Supply planner (w/m/d) // planifikues i furnizimit (f/m/d) ( 5 pozita) - e re

KoCon SH.P.K.

-
Pejë, Kosovë
Përgjegjësitë dhe detyrat: planifikimi i artikujve duke përfshirë përcaktimin e artikujve që do të ruhen dhe sasive të tyre sigurimi i aftësisë për të ofruar për klientët tanë përmes planifikimit të furnizimit menaxhimi i pengesave të mundshme me ndërfaqet e kërkuara krijimi dhe gjurmimi i porosive përpunimi i ankesave dhe gjetja e zgjidh...

Supply planner (w/m/d) / planifikues i furnizimit (f/m/d) (5) - e re

KoCon

-
Pejë, Kosovë
Supply planner (w/m/d) // planifikues i furnizimit (f/m/d) përgjegjësitë dhe detyrat: planifikimi i artikujve duke përfshirë përcaktimin e artikujve që do të ruhen dhe sasive të tyre sigurimi i aftësisë për të ofruar për klientët tanë përmes planifikimit të furnizimit menaxhimi i pengesave të mundshme me ndërfaqet e kërkuara krijimi dhe g...

Kontrolluesi (f/m/d) / controller (w/m/d) - e re

KoCon

-
Pejë, Kosovë
Kontrolluesi (f/m/d) // controller (w/m/d) përgjegjësitë dhe detyrat: mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i sistemit ekzistues të raportimit zhvillimi dhe zbatimi i raporteve dhe kpi-ve të reja përgatitja e raporteve, analizave ad hoc dhe llogaritjeve të profitabilitetit interpretimi dhe nxjerrja e të dhënave dhe proceseve kritike zhvil...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune peje

Njoftime pune peje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane