Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Rajonet:Mitrovicë (Fshij) Fshijini të gjitha

Mitrovicë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 9 nga 9 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher i shitjes (2), agjent (2) - mitrovicë, vushtrri - e re

Autopjesë Partner

-
Mitrovicë, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 11 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Punëtor në market (mitrovicë) - e re

Shell Kosova

-
Mitrovicë, Kosovë
Punëtor në market lokacioni i vendit të punës: mitrovicë orari: 8 orë në ditë, me ndërrime detyrat dhe përgjegjësitë: përshpejton klientët dhe përcakton se çfarë dëshirojnë apo ka nevojë çdo klient; rekomandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve; shpjegon përdorimin dhe përftimin e mallrave tek konsumatorët; përgjigjet py...

Menaxher i shitjes (2), shitës në shitore (2) (për rajonin e mitrovices dhe vushtrris) - e re

Autopjesë Partner Sh.p.k

-
Mitrovicë, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 11 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Menaxher i shitjes (2), agjent (2) – mitrovicë, vushtrri - e re

Autopjesë Partner

-
Mitrovicë, Kosovë
Autopjesëpartner është një kompani gjermano-shqiptarë që luan një rolë kyç në tregtinë e auto pjesëve dhe pajisjeve të autoserviseve, në kosovë dhe shqipëri. në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare. rrjeti ynë përfshin 11 qendra të shitjes në kosovë dhe shqipëri. ne do të rritemi fuqishëm në këto vende dhe rajon për një peri...

Punëtor në market (mitrovicë) - e re

Shell Kosova

-
Mitrovicë, Kosovë
Punëtor në market lokacioni i vendit të punës: mitrovicë orari: 8 orë në ditë, me ndërrime detyrat dhe përgjegjësitë: përshpejton klientët dhe përcakton se çfarë dëshirojnë apo ka nevojë çdo klient; rekomandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve; shpjegon përdorimin dhe përftimin e mallrave tek konsumatorët; përgjigjet py...

Agjent/e i/e shitjes, servisues për aparat të kafës - e re

ECOMEX Team Sh.P.K.

-
Mitrovicë, Kosovë
Hausbrandt është një kompani italiane per kaffe e themelar ne vitin 1892 qe ka perfaqesin e vet me aktivitet ne kosove dhe rajon dhe ne tere boten pozita e hapur: 1. agjent-e i-e shitjes 2. servisues per aparata te kaffese 1. pozita agjent-e i-e shitjes detyrat për pozitën agjent i shitjes –sektori i capsulave menaxhimi me sektorin e shit...

Kryeshef ekzekutiv - e re

Komuna e Mitrovicës së Jugut

-
Mitrovicë, Kosovë

Kryeshef ekzekutiv - e re

Komuna e Mitrovicës së Jugut

-
Mitrovicë, Kosovë

Kryeshef/e ekzekutiv/e në n.p. tregu - e re

Komuna e Mitrovicës

-
Mitrovicë, Kosovë
Në bazë të ligjit për ndërmarrjet publike, nr.031l-087, bordi i drejtorëve i n.p. “ tregu”-mitrovicë, në mbledhjen e rregulltë të mbajtur me datën, 12.04.2021 mori vendim që të shpall këtë: konkurs -rishpallur pozita e punës: kryeshef ekzekutiv në n.p. tregu-mitrovicë kohëzgjatja e mandatit: 3 (tre) vite mbikëqyrësi: bordi drejtorëve n.p....

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune mitrovice

Njoftime pune mitrovice dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane