Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Rajonet:Lipjan (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Lloji

Lipjan

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 14 rezultate (Këshilla për kërkim)

Vende të lira të punës (19) - e re

Albi Shopping

-
Lipjan, Kosovë
“albi shopping” me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “albi sho...

Asistent/e ekzekutive – menaxher/e i/e zyreve - e re

Beta Group

-
Lipjan, Kosovë
Beta group sh.p.k. shpall konkurs për pozitën: asistent/e ekzekutive – menaxher/e i/e zyreve detyrat dhe përgjegjësitë: drejtimi, optimizimi dhe koordinimi i ciklit të plotë të rendit të zyreve; menaxhon dhe mbikqyrë procesin e plotë të importimt të mallrave; përgaditë dhe modifikon dokumentet duke përfshirë korrespodencën, raportet, me...

Vende të lira të punës (19) - e re

Albi Shopping

-
Lipjan, Kosovë
“albi shopping” me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “albi sho...

Asistent/e ekzekutive – menaxher/e i/e zyreve - e re

Beta Group

-
Lipjan, Kosovë
Beta group sh.p.k. shpall konkurs për pozitën: asistent/e ekzekutive – menaxher/e i/e zyreve detyrat dhe përgjegjësitë: drejtimi, optimizimi dhe koordinimi i ciklit të plotë të rendit të zyreve; menaxhon dhe mbikqyrë procesin e plotë të importimt të mallrave; përgaditë dhe modifikon dokumentet duke përfshirë korrespodencën, raportet, me...

Pastruese (mirëmbajtëse) - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs per keto pozita; lokacioni: lipjan pastruese (mirëmbajtëse) detyrat dhe përgjegjësitë: mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit; pastrimin e dyshemeve me makinë thithëse, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve; përkujdeset për mirëmbajtjet e pajisjeve të kuzhinës; pranon dhe kujdeset pë...

Pastruese (mirëmbajtëse) - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs per keto pozita; lokacioni: lipjan pastruese (mirëmbajtëse) detyrat dhe përgjegjësitë: mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit; pastrimin e dyshemeve me makinë thithëse, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve; përkujdeset për mirëmbajtjet e pajisjeve të kuzhinës; pranon dhe kujdeset pë...

Monter, ndihmës monter - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan (1) monter detyrat dhe përgjegjësitë: të bëjë matjen dhe montimive e tavolinave punuese të kuzhinave, balloreve, kaminave, shkallëve, dyshemeve dhe pozicione tjera sipas kërkesës. aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat e klientit. të j...

Monter, ndihmës monter - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan (1) monter detyrat dhe përgjegjësitë: të bëjë matjen dhe montimive e tavolinave punuese të kuzhinave, balloreve, kaminave, shkallëve, dyshemeve dhe pozicione tjera sipas kërkesës. aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat e klientit. të j...

Monter, ndihmës monter - e re

Paradiso

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan (1) monter detyrat dhe përgjegjësitë: të bëjë matjen dhe montimive e tavolinave punuese të kuzhinave, balloreve, kaminave, shkallëve, dyshemeve dhe pozicione tjera sipas kërkesës. aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat e klientit. të j...

Pastruese (mirëmbajtëse) - e re

PARADISO

-
Lipjan, Kosovë
Paradiso shpall konkurs për këto pozita; lokacioni: lipjan pastruese (mirëmbajtëse) detyrat dhe përgjegjësitë: mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit; pastrimin e dyshemeve me makinë thithëse, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve; përkujdeset për mirëmbajtjet e pajisjeve të kuzhinës; pranon dhe kujdeset pë...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune lipjan

Njoftime pune lipjan dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane