Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Rajonet:Ferizaj (Fshij) Fshijini të gjitha

Ferizaj

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 17 rezultate (Këshilla për kërkim)

-kërkojmë agjente të thirrjeve në gjuhën shqipe dhe gjermane - e re

ScutiMarketing

-
Ferizaj, Kosovë
Scutimarketing është në kërkim të agjentëve të thirrjeve me aftësi të shkëlqyera komunikuese në gjuhën shqipe. nëse keni njohuri në gjuhën gjermane dhe në fushën e teknologjisë, ju jeni kandidati ideal për ne! detyrat dhe përgjegjësitë: përpunimi i thirrjeve dhe kërkesave të klientëve sigurimi i një shërbimi të shkëlqyer për klientin dhe ...

Asistent i shitjes/arkatar - e re

A&M Clothes

-
Ferizaj, Kosovë
Ne jemi në kërkim të një asistenti/e të shitjes/arkatar për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në prishtinë, ferizaj, prizren, pejë. kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë. a&m clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite. ne ofrojmë mundësi...

Njoftim për ofertë - furnizimi me pajisje të përpunimit - e re

Kosova Women 4 Women

-
Ferizaj, Kosovë
Njoftim për ofertë prishtinë, 18.09.2023 titulli: “furnizimi me pajisje të përpunimit në komunat: prishtinë, ferizaj, graçanicë dhe junik” autoriteti kontraktues: kosova - women 4 women (k-w4w) titulli i projektit: iwka - including women into kosovo’s agribusiness donatori: federal ministry for economic cooperation and development (bmz) n...

Obaveštenje o ponudi - snabdevanje opremom za preradu - e re

Kosova Women 4 Women

-
Ferizaj, Kosovë
Obaveštenje o ponudi priština ,18.09.2023 naslov: „snabdevanje opremom za preradu u opštinama: priština, uroševac, gračanica i junik“ ugovorni autoritet: kosovo - women 4 women (k-w4w) naziv projekta: iwka - including women into kosovo’s agribusiness donator: federal ministry for economic cooperation and development (bmz) broj projekta : ...

Thirrje për grante - e re

Kosova Women 4 Women

-
Ferizaj, Kosovë
Thirrje për grante me qëllim të mbështetjes së aftësisë konkurruese të sektorit agro-rural, rritjen e prodhimit dhe të produktivitetit, përmirësimin e sigurisë së ushqimit, përdorimin e teknologjisë moderne, diversifikimin e aktiviteteve në ferma dhe biznese rurale, mbrojtjen e mjedisit dhe të resurseve natyrore dhe krijimin e vendeve të ...

Merchandiser/e - divizioni i ushqimit - e re

LIRiDONI

-
Ferizaj, Kosovë
Korporata liridoni distribution sh.p.k. është përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në kosovë dhe korporatë e distribuimit të produkteve të ndryshme, e organizuar në katër (4) njësi në qytete të ndryshme të kosovës, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. për shkak të vëllimit të procesit të punës dhe me qëllim t...

Konëkurs pune - e re

Dino Call

-
Ferizaj, Kosovë
Servisi klientav për kompanin e - google- obiligative niveli gjuhes gjermane b1 rroga baz 800 -1000 plus provizionet ju mirëpresim për intervista

Mesimedhenes/e i gjuhes gjermane - e re

Kursi Vizioni

-
Ferizaj, Kosovë
Shpallje konkurs per mesimedhenes/e te gjuhes gjermane

Agent-e call center - e re

Dino Call

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania jon bashkpunon me kompanin e njoftur google caktimin e terminav me klienata si dhe dhënjen e informacionev caktimi terminav për klienta si dhe trajtimi klientav përvoja punës në call center është e mirëseardhun niveli gjuhës ggjermane b1 është obligativ

Poziv za grantove - e re

Kosova Women 4 Women

-
Ferizaj, Kosovë
Poziv za grantove u cilju podrške konkurentnih veština agro-ruralnog sektora, povećanja proizvodnje i produktivnosti, poboljšanja bezbednosti hrane, korišćenja savremene tehnologije, diversifikacije aktivnosti na farmama i ruralnim preduzećima, zaštite životne sredine i prirodnih resursa i otvaranja radnih mesta, kosova women 4 women (k -...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ferizaj

Njoftime pune ferizaj dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane