Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Rajonet:Drenas (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Lloji

Drenas

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 14 rezultate (Këshilla për kërkim)

Zyrtar/e për tatimin në pronë - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 komuna drenas shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil ekzistues të së njëjtës kat...

Zyrtar/e për tatimin në pronë - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 komuna drenas shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil ekzistues të së njëjtës kat...

Specialistë të arkitekturës - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 34 (2 dhe 3) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovës, nenet: 7 dhe 9, komuna drenas shpall: konkurs pranim aplikimi është i hapur për të gjithë kandidatët e interesuar. emri i grupit: specialistë të arkitekturës ins...

Agjent/e i/e shitjes (50) - e re

Eco Health Alliance

-
Drenas, Kosovë
50 vende të lira pune në pozitën "agjent i shitjes në të gjitha regjionet e kosovës" dëshironi një punë stabile e në veçanti një punë me orar flexibil dhe të ardhura shumë të mira?? atëher nxitoni punësim i menjëhershëm! kompania me renome botërore në fushën e shitjeve të produkteve mjekësore eco health alliance , kërkon "agjent të shitje...

Specialistë të arkitekturës - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 34 (2 dhe 3) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovës, nenet: 7 dhe 9, komuna drenas shpall: konkurs pranim aplikimi është i hapur për të gjithë kandidatët e interesuar. emri i grupit: specialistë të arkitekturës ins...

Agjent/e i/e shitjes (50) - e re

Eco Health Alliance

-
Drenas, Kosovë
50 vende të lira pune në pozitën “agjent i shitjes në të gjitha regjionet e kosovës” dëshironi një punë stabile e në veçanti një punë me orar flexibil dhe të ardhura shumë të mira?? atëher nxitoni punësim i menjëhershëm! kompania me renome botërore në fushën e shitjeve të produkteve mjekësore eco health alliance , kërkon “agjent të shitje...

Punëtor/e tekniko-shërbyes/e (pastrues/e) (2) - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Tags komuna e drenasit drenas sherbime komunale shpallje publike punetor teknik sherbyes shfmu komoran pastrues kroikove

Punëtor/e tekniko-shërbyes/e (pastrues/e) (2) - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Tagged as: drenas, komoran, komuna e drenasit, kroikove, pastrues, punetor teknik, sherbime komunale, sherbyes, shfmu, shpallje publike

Zyrtar/e për transport - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Rn00007881 lloji i rekrutimit: pranim data e njoftimit: 15/11/2021 afati për aplikim: 06/12/2021 - 19/12/2021 pozitat aktualisht të lira kodi | nr. i referencës | titulli i pozitës | klasa e pozitës | koeficienti | institucioni rpc0000386 | rn00006503 | zyrtar për transport 1 | profesional 3 | 6 | komuna drenas sektori i shërbimeve publik...

Inspektor/e i/e tokës bujqësore - e re

Komuna e Drenasit

-
Drenas, Kosovë
Rn00007895 lloji i rekrutimit: pranim data e njoftimit: 18/11/2021 afati për aplikim: 09/12/2021 - 20/12/2021 pozitat aktualisht të lira kodi | nr. i referencës | titulli i pozitës | klasa e pozitës | koeficienti | institucioni rpc0001503 | rn00007683 | inspektor i tokës bujqësore | profesional 1 7 komuna drenas | sektori i përgjithshëm /...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune drenas

Njoftime pune drenas dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane