Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Rajonet:Dragash (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Dragash

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 12 rezultate (Këshilla për kërkim)

Specjalist/e i/e gjinekologjisë - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës - republika kosovo - republic of kosovo kuvendi komunal dragash-skupstina opśtina dragaś njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore dragash, në bazë të nenit 67 dhe 68 të ligjit për zyrtarët publik nr. 06/l-114, komuna e dragash-it shpall: konkurs për plotësimin e vendeve të punës titulli i vendit të punës : specjalist...

Specjalist/e i/e gjinekologjisë - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës – republika kosovo – republic of kosovo kuvendi komunal dragash-skupstina opśtina dragaś njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore dragash, në bazë të nenit 67 dhe 68 të ligjit për zyrtarët publik nr. 06/l-114, komuna e dragash-it shpall: konkurs për plotësimin e vendeve të punës titulli i vendit të punës : specjalist...

Mësimdhënës/e klasor/e (boshnjakisht) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo kuvendi komunal dragash/skupština opštine dragaš/dragas municipality drejtoria komunale për arsim dragash në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 ...

Mësimdhënës/e (3) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo kuvendi komunal dragash/skupština opštine dragaš/dragas municipality drejtoria komunale për arsim dragash në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 ...

Mësimdhënës/e për mësimin klasor (2) - e re

Komuna Dragash

-
Dragash, Kosovë
Në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 i ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, udhëzimit administrativ 05/2021 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të për...

Mësimdhënës/e (3) - e re

Komuna Dragash

-
Dragash, Kosovë
Në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 i ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, udhëzimit administrativ 05/2021 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të për...

Telefoniste (5), agjent/e tregtar/e (25) - e re

Librex

-
Dragash, Kosovë
Kompania zviceriane "librex" me seli ne prizren. shpall konkurs për: 5 telefoniste (për qytetin e prizrenit). 25 agjent/e tregtar/e, për këto qytete: prizren, gjakov ë, suhareke, malisheve, rahovec dhe dragash. kushtet për aplikim janë: të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te posedoj veture personale, shpenzimet mbulohen nga kompania, pe...

Mësimdhënës/e klasor/e (boshnjakisht) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo kuvendi komunal dragash/skupština opštine dragaš/dragas municipality drejtoria komunale për arsim dragash në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 ...

Mësimdhënës/e (3) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo kuvendi komunal dragash/skupština opštine dragaš/dragas municipality drejtoria komunale për arsim dragash në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 ...

Telefoniste (5), agjent/e tregtar/e (25) - e re

Librex

-
Dragash, Kosovë
Kompania zviceriane “librex” me seli ne prizren. shpall konkurs për: 5 telefoniste (për qytetin e prizrenit). 25 agjent/e tregtar/e, për këto qytete: prizren, gjakov ë, suhareke, malisheve, rahovec dhe dragash. kushtet për aplikim janë: të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te posedoj veture personale, shpenzimet mbulohen nga kompania, pe...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune dragash

Njoftime pune dragash dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane