Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:SHKK FED invest (Fshij) Fshijini të gjitha

SHKK FED invest

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Analist kredie kavaje - e re

SHKK FED invest

-
Kavajë, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin: kavaje detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. kua...

Analist kredie per rrethin gjirokaster - e re

SHKK FED invest

-
Gjirokastër, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin gjirokaster detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës....

Analist kredie per rrethin tepelene - e re

SHKK FED invest

-
Tepelenë, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin tepelene detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. ku...

Analist kredie per rrethin pogradec - e re

SHKK FED invest

-
Pogradec, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin pogradec detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. ku...

Analist kredie per rrethin gramsh - e re

SHKK FED invest

-
Gramsh, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin gramsh detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. kual...

Analist kredie korce - e re

SHKK FED invest

-
Korçë, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin korce detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. kuali...

Analist kredie - e re

SHKK FED invest

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin: tirane urbane detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkat...

Analist kredie berat - e re

SHKK FED invest

-
Berat, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin: berat detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. kual...

Analist kredie lushnje - e re

SHKK FED invest

-
Lushnjë, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin: lushnje detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. ku...

Analist kredie durres - e re

SHKK FED invest

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: "analist kredie", për rrethin: durres detyrat përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës. kua...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - shkk fed invest

Shkk fed invest dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane