Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Drejtor/e i/e baletit të kosovës - e re

Tags ministria e kultures ministri ministria shpallje publike drejtor drejtore drejtoreshe baleti kombetar i kosoves baleti prishtine

Zyrtar/e i/e lartë i/e prokurimit - e re

Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e kulturës, rinis dhe sportit shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil e...

Drejtor/e i/e baletit kombëtar të kosovës - e re

Rn00007791 lloji i rekrutimit: pranim data e njoftimit: 26/10/2021 afati për aplikim: 25/11/2021 - 09/12/2021 bazuar në nenin 67 dhe 68 të ligjit për zyrtarët publik të republikës së kosovës , nr.06/l-114, ligjin për institucionet e kulturës, ligjin nr. 02/l-59 për filharmoninë, operën dhe baletin e kosovës, statutin e balelit kombëtar te...

Drejtor/e i/e baletit të kosovës - e re

Tagged as: baleti, baleti kombetar i kosoves, drejtor, drejtore, drejtoreshe, ministri, ministria, ministria e kulturës, prishtine, shpallje publike

Zyrtar/e i/e lartë i/e prokurimit - e re

Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e kulturës, rinis dhe sportit shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil e...

Drejtor/e i/e baletit të kosovës - e re

Drejtor/e i/e përgjithshme i/e teatrit kombëtar të kosovës - e re

Ministria e kulturës, rinisë dhe sportit ministarstvo za kulturu, omladinu i sporta/ ministry of culture youth and sports departamenti i financave dhe shërbimeve të përgjithshme / department of finances and general services / departman i finansija i generalnih usluga divizioni i burimeve njerëzore / division of human resources / divizija ...

Drejtor/e i/e përgjithshëm tkk - e re

Bazuar , në nenin 67 dhe 68 të ligjit për zyrtarët publik të republikës së kosovës nr.06/l-114, ligjin për institucionet e kulturës, nr. 02/l-57, ligjin për teatrot, nr. 04/l – 106 dhe statutin e teatrit kombëtar të kosovës dhe udhëzimin administrativ (mpms) nr.07/2017, për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik, minist...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ministria e kultures rinise dhe sportit

Ministria e kultures rinise dhe sportit dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane