Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:Instituti Profesional ATC (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Instituti Profesional ATC

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Instruktor teknik kompjuteri & it - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi instruktor në kursin profesional “teknik kompjuteri & it” në programin 1-vjeçar detyrat zhvillon programin mësimor në pjesen teorike dhe praktike (në laborator); zbaton programin e kursit me përpikmëri; ndjek ecurinë e kursantëve gjatë procesit mësimore deri në certifikim. kualifikimet kriteret: të ketë kryer studimet e larta n...

Tirane, ofroj vend pune turni i dyte arketar/e - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
10 vjet instituti profesional atc për shkak të rritjes së përgjithshme si institucion i formimit dhe aftësimit profesional, ofrojmë vend të lirë pune për : arkëtar/e . kualifikimet /k ë rkesat p ë r pozicionin e pun ë s . arkëtar/e të këtë përfunduar arsimin e lartë bachelor në fakultetin ekonomik. të ketë njohuri në programet financën 5 ...

Arketar/e - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi instituti profesional atc në kuader te zgjerimit të stafit ofron 1 pozicion pune arketar/e (me kohe te plote) detyrat kriteret: të ketë mbaruar studimet e larta në fakultetin ekonomik ; të ketë aftësi organizative ,komunikimi dhe bashkepunimi; të ketë përvojë në pozicione pune të ngjashme; të ketë njohuri të mira te gjuhes angl...

Specialist marketingu - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi instituti profesional atc kërkon të zgjerojë stafin e zyrës së marketingut, në postin "specialist marketingu" kualifikimet aplikanti duhet: të ketë kryer studimet e larta, dega marketing-media/gazetari, menaxhim; të ketë eksperiencë në fushen e marketingut; të ketë eksperiencë në fushen e komunikimit dhe media (tv, radio, media...

Instruktor elektricist (part time) - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi instruktor elektiçist për kursin profesional 1-vjeçare; elektiçist detyrat mësimdhënie part time (paradite ose pasdite) kualifikimet të ketë kryer arsimin profesional, dega elektrike. të ketë eksperiencë pune teorike dhe praktike si elekticist mbi 5 vite; të ketë njohuri të programeve bazë të kompjuterit; gjuha e huaj përbën pë...

Instruktor mekanik (part time) - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi instruktor mekanik (part time) detyrat mësimdhënie në kursin profesional 1- vjeçar automekanik (motorist, xhenerik, elektroauto ) kualifikimet aplikanti duhet: të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë mekanike; të ketë përvojë pune praktike mbi 3 vite në këto profilet (motorist, xhenerik, elektroauto); përvoj...

Tirane, ofroj vend pune turni i dyte sekretere mësimore - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
10 vjet instituti profesional atc. për shkak të rritjes së përgjithshme si institucion i formimit dhe aftësimit profesional, ofrojmë vend të lirë pune për : sekretere mësimore. kualifikimet /k ë rkesat p ë r pozicionin e pun ë s: sekretare mesimore të këtë përfunduar arsimin e lartë bachelor në fakultetin: ekonomik,shkencave sociale, gaze...

Instituti profesional atc me rastin e fillimit të vitit të ri mësimor , kërkon të zgjerojë stafin adminitrativë dhe mësi... - e re

Aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi ; në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.alcel.: 00355 69 44 18 090 + apliko aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi ; në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.alcel.: 00355 69 44 18 090 + apliko

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - instituti profesional atc

Instituti profesional atc dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane