Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:FED invest (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(11)
Lloji
  • Pa përcaktuar(11)

FED invest

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Sarande, ofroj vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Sarandë, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethet: sarande detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkat...

Durres, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Durrës, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin: durres detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatë...

Lushnje, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Lushnjë, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin: lushnje detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkat...

Berat, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Berat, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin: berat detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës...

Tirane, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Tiranë, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin: tirane detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatë...

Korce, ofroj vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Korçë, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin korce detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës....

Gramsh, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Gramsh, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin gramsh detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkatës...

Pogradec, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Pogradec, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin pogradec detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkat...

Tepelene, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Tepelenë, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin tepelene detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit përkat...

Gjirokaster, ofrohet vend pune analist kredie - e re

FED invest

-
Gjirokastër, Shqipëri
Njoftim punësimi shkk fed invest, institucion me aktivitet të suksesshëm 28 vjecar në financat rurale, shpall konkurimin për vend të lirë pune, në pozicionin: “analist kredie”, për rrethin gjirokaster detyra: përgjegjës për ndjekjen dhe zgjerimin e shërbimeve financiare në zonat urbane dhe rurale, në degët e shkk fed invest të rrethit për...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - fed invest

Fed invest dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane