Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:E2 Partners (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(12)
Lloji
  • Pa përcaktuar(12)

E2 Partners

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 12 rezultate (Këshilla për kërkim)

Turqi, ofroj vend pune sezonale agjent turistik - e re

E2 Partners

-
Shqipëri
E2 partners group në emër të klientit të saj që operon në fushën e turizmit është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin agjent turistik ne turqi. detyrat dhe përgjegjësitë: përmbushja e detyrave të dhëna në kohë dhe me saktësi manaxhimi i disa punëve në të njëjtën kohë sipas prioritetit përkatës të punuarit në mënyrë individuale dhe në g...

Tirane, ofroj vend pune agjent turistik - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group në emër të klientit të saj që operon në fushën e turizmit është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin agjent në agjensi turistike detyrat dhe përgjegjësitë: përmbushja e detyrave të dhëna në kohë dhe me saktësi manaxhimi i disa punëve në të njëjtën kohë sipas prioritetit përkatës të punuarit në mënyrë individuale dhe në...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finance - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar një specialiste finance. përgjegjësitë kryesore: · rregjistrimi i faturave të shitjes dhe blerjes për shpenzime dhe të ardhura. · ndjekja e kontabilitetit analitik – kontabilizime për shpërndarjen e të ardhurave dhe shpenzimeve sipas qëndrave të kostos, dokum...

Durres, ofroj vend pune farmacist/e - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin e farmacist/e ne qytetin e durresit. përgjegjësitë kryesore: kontrollon cilësinë e mallrave kontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kuti bën mbylljen ditore të kasës dhe transmetimin e saj tregohet e gatshme për të b...

Durres, ofroj vend pune farmacist/e - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin e farmacist/e ne qytetin e durresit. përgjegjësitë kryesore: kontrollon cilësinë e mallrave kontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kuti bën mbylljen ditore të kasës dhe transmetimin e saj tregohet e gatshme për të b...

Durres, ofroj vend pune shitese - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar shitëse. përgjegjësitë kryesore: • të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve. • të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit. • të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve. kompentecat e profilit: •...

Durres, ofroj vend pune menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrim...

Durres, ofroj vend pune asistent/menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës.. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtri...

Durres, ofroj vend pune menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtrim...

Durres, ofroj vend pune asistent/menaxher dyqani - e re

E2 Partners

-
Durrës, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar për menaxher/e dyqani në durrës.. përgjegjësitë kryesore: menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet dhe për të sigurur rendiment; menaxhimi i niveleve të stokut sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyçe për kontrollin e stokut; mbledhja, filtri...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - e2 partners

E2 partners dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane