Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:Doni Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë

Doni Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Zyrtar/e për llogari të arkëtueshme - e re

Doni Group

-
Shtime, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjësitë: • kujdeset të mirëmban marrëdhënie të mira dhe kontakte të vazhdueshme me klientët. • mirëmban llogaritë e klientëve në bashkëpunim me departamentin e shitjes, dhe raporton për detyrimet e tyre analitike. • vlerëson kërkesat individuale të klientëve. • barazimin e kartelave financiare me klientë. • kontakt i vaz...

Faturist/e - e re

Doni Group

-
Ferizaj, Kosovë
Detyrat dhe pergjegjesit: • pranimi i porosive nga njësitë shitëse • pranimi i detyrave nga koordinatori i shitjes • faturimi i mallrave • kontrollim të porosive dhe raportim tek koordinatori i shitjes • komunikim me menaxherin e ndërrimit në depo kualifikimi / eksperienca: • fakulteti ekonomik ose të ngjashme; • njohuri të punës me kompj...

Asistent/e në shitjes (prizren) - e re

Doni Group

-
Prizren, Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Asistent/e i/e shitjes (rahovec) - e re

Doni Group

-
Rahovec, Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Asistent/e në shitjes (prishtine) - e re

Doni Group

-
Prishtinë, Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Asistent/e në shitje (lipjan) - e re

Doni Group

-
Lipjan, Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Asistent/e në shitje (fushe kosove) - e re

Doni Group

-
Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Asistent/e në shitje (xerxe) - e re

Doni Group

-
Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - doni group

Doni group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane