Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 7 ditët e fundit (Fshij)Kompanitë:Aluflor (Fshij) Fshijini të gjitha

Aluflor

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Pergjegjese e arkes/ arketare - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi aluflor ofron vend pune si pergjegjese e arkes / arketare ne departamentin e finances aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. përfitimi funksional i markë...

Internship inxhinieri ekonomike / inxhinieri ndertimi - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi internship në departamentin teknik, inxhinier/e ekonomike-inxhinier/e ndertimi aluflor mundeson zhvillimin e intership-it per pozicionin e inxhinierit te ndertimit / inxhinierit ekonomik ne departamentin teknik aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profilev...

Internship magazinier/e - e re

Aluflor

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i...

Internship arkitekt/e - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i...

Menaxher logjistike - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i...

Internship ne dep.e finances - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi aluflor mundeson zhvillimin e intership-it ne departamentin e finances aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. përfitimi funksional i markës qëndron në zg...

Internship ne departamentin e shitjeve - marketing - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i...

Internship logjistike - e re

Aluflor

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi aluflor construction group eshte kompani gjermane e cila merret me projektimin dhe montimin e fasadave te xhamit dhe te alucobond-it. kompania jone kerkon te punesoje nje internship logjistike. detyrat duhet t'i permbahen ketyre rregullave: te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes. te jene te komunikueshem me koleget d...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - aluflor

Aluflor dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane