Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kategoritë:Teknologji e Informacionit (Fshij) Fshijini të gjitha

Teknologji e Informacionit

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 40 rezultate (Këshilla për kërkim)

Senior php programmer - e re

TxUper

-
Prishtinë, Kosovë
Tx-uper është kompani e supportit e cila kryen sherbime per kompani te bazuara ne suedi. tx-uper hap konkurs për: php developer kërkesat: njohuri ne gjuhen programuese php, html, css përvojë pune 3+ vite të jenë të gatshem për punë nën presion të jenë të gatshëm për punë grupore me pjesën tjeter të ekipit te developers ne ofrojme: kontrat...

Front-end developer (2) - e re

Sidora

-
Prishtinë, Kosovë
Sidora is looking for a front-end developer (x2) to join our tech/digital team.as a front-end developer, you will guide and establish best practices, architect code, write lots of code and lead technical documentation. you’ll be in front of the client, leading demos and collaborating with other disciplines to explain how proposed tech sol...

Mobile app tech architect - e re

Now hiring! in kosova, albania mobile app tech architect immediate need: excellent knowledge and hands-on experience with multiple mobile platforms and related technologies: android, ios, react native, backend apis & communication, security, … and common out of the box solutions (firebase etc.). knowledge of common software engineering pr...

Monitoring engineer - e re

Quipu

-
Prishtinë, Kosovë
We are looking for a monitoring engineer to join our team in prishtina. quipu is an it consultancy and software development company, which provides comprehensive end-to-end solutions for banks and financial institutions, from electronic payments to software systems. we are a 100% subsidiary of procredit holding, the parent company of a gr...

It manager - e re

American School of Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
[email protected] tagged as: american school of kosova, ask kosova, it, it manager, prishtine, technology

Javascript developer (remote) - e re

RemoteMore

-
Kosovë
The position remotemore is helping a large tech company with hiring javascript developers for its european and us teams. the company is one of the major tech companies and works on a big number of internal projects. multiple javascript developers will be hired and matched to the projects that are best fit for their expertise. the product ...

Administrator/e i/e lartë i sigurisë së ti-së (2) - e re

Këshilli Prokurorial i Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Përshkrimi në bazë të nenit 31 të ligjit nr. 06/l-056 për këshillin prokurorial të kosovës, në bazë të ligjit nr.03/l-149 për shërbimin civil të republikës së kosovës dhe rregullores nr. 02/2010 për procedurat e rekrutimit në shërbimin civil të kosovës, në bazë të aktgjykimit nr. ref agj.1583/20 të datës 09 korrik 2020 si dhe vendimit të ...

Xamarin developer - e re

Codetech Systems

-
Prishtinë, Kosovë
Xamarin developer codetech systems believes excellent software is achieved through an investment in people, processes, and a dedication to quality. the mission of codetech systems is to provide engineering and technical solutions that are responsive to our clients’ needs in an innovative, cost effective, professional, quality service mann...

Qa specialist - e re

Codetech Systems

-
Prishtinë, Kosovë
Qa specialist codetech systems believes excellent software is achieved through an investment in people, processes, and a dedication to quality. the mission of codetech systems is to provide engineering and technical solutions that are responsive to our clients’ needs in an innovative, cost effective, professional, quality service manner. ...

Staf teknik (4), staf teknik (praktikant) (3)

Delta Security

-
Prishtinë, Kosovë
[email protected] tagged as: delta security, mirembajtje, ndihmës teknik, praktikant, prishtine, servisim, siguri, staf teknik, teknologji

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune teknologji e informacionit

Njoftime pune teknologji e informacionit dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane