Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kategoritë:IT dhe Zhvillim softesh (Fshij) Fshijini të gjitha

IT dhe Zhvillim softesh

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 236 rezultate (Këshilla për kërkim)

Software/web developer (Punë në distancë)

Ad

Soft Developers

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet nje software developer me njohuri ne gjuhet e meposhtme: php,mysql,nje framework php (laravel), javascript. do te ishte mjaft i pershtatshem nje person me ekserience te pergjithshme ne frontend css, bootstrap...

Php laravel developer - e re

Digital ON

-
Durrës, Shqipëri
Are you an independent web developer with responsibility and you have knowledge of laravel ? then we are looking for you! who are we? we are building a small but established team, giving you a great opportunity to become a strong member of the team for years to come and be involved in the various exciting projects that we have lined up. o...

Life shpk kërkon të punësojë suport it - e re

Life

-
Tiranë, Shqipëri
Pergjegjesite dhe kompetencat: • analizimi dhe zgjidhja e problemeve te stafit; • mirembajtja dhe konfigurimi i rrjetit dhe aplikimi i best practices per sigurine; • pergatitja e materialit per punonjesit e rinj hw/sw; • njohuri ne mirembajtjen e serverave/nas ; • njohuri ne konfigurimin dhe perdorimin e vpn te tilla si forticlient open v...

Administrator/e i/e ti-së për baza të të dhënave - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 komuna pejë shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil ekzistues të së njëjtës kateg...

Remote senior web developer - e re

Përshkrimi are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you're an innovator by nature and a senior web engineer by trade, we'd love to hear from you! read on to see if you'd be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so...

.net developer - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një .net developer , për një kompani prestigjioze në qytetin e tiranës. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: testimi dhe vendosja e aplikacioneve dhe sistemeve; shkruajtja e kodit të pastër dhe të shkallëzuar duke përdorur gjuhët e programimit .net; përmirësimi, konfigurimi dhe korrigjimi i softuerit ekzistues; ...

Remote senior web engineer - e re

Scopic Software

-
Prishtinë, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and a senior web engineer by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this is a ...

Remote manual quality assurance specialist - e re

Scopic Software

-
Durrës, Shqipëri
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and quality assurance specialist by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so thi...

Reactjs senior - e re

BBros L.L.C.

-
Prishtinë, Kosovë
Jemi ne kerkim te nje senior reactjs me ju bashkangjit nje super-ekipi nderkombetar, andaj ju ftoj te aplikoni duke derguar resumen dhe nje github link te ndonje projekti qe e keni bo top-notch ne email: apliko@bbros.eu faleminderit paraprakisht.

Android developer - e re

BBros L.L.C.

-
Prishtinë, Kosovë
Jemi ne kerkim te 2-4 android developers me ju bashkangjit nje super-ekipi nderkombetar, andaj ju ftoj te aplikoni duke derguar resumen dhe nje github link te ndonje projekti qe e keni bo top-notch ne email apliko@bbros.eu faleminderit paraprakisht.

Ftesë për ofertë - trajnime në fushën e teknologjisë - e re

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve fton te gjitha kompanitë e specializuara për: trajnime në fushën e teknologjise informative ict sipas...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune it dhe zhvillim softesh

Njoftime pune it dhe zhvillim softesh dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane