Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kategoritë:Arsim & Edukim (Fshij) Fshijini të gjitha

Arsim & Edukim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 53 rezultate (Këshilla për kërkim)

Edukatore kopshti - e re

NOAH

-
Kosovë
Kopshti noah është në kërkim të pes (5) edukatore. detyrat dhe përgjegjësitë e punës: përcjellja dhe dizajnimi i kurrikulës të të mësuarit puna e afërt me fëmijët që janë në përgjegjësi të edukatores përvojë në qasjen pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale organizimi i materialeve dhe pajisjeve të përdorura sipas metologjisë të p...

Edukatore - e re

Ora Education

-
Prishtinë, Kosovë
Ora education është institucionparashkollor që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në njëmjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themelpër të mësuarit gjatë gjithë jetës. jemi në kërkim të edukatoreve të motivuaraqë inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit tëpërkushtu...

Edukatore kopsheti cerdhe - e re

NOAH KOPSHET

-
Tiranë, Shqipëri
Konkurs edukatoreper kopshet cerdhe. dy edukatore -tëjenë të diplomuara ose prezent në fakultetin e edukimit – drejtimiparashkollor. -përveç kualifikimeve profesionale kandidatet duhet: - të kenë aftësi të mira komunikimi; perparsi kan ato qe kan provoj pune neore shtes per femije. - të kenë njohuri për programet parashkollor...

Teacher (mësues-e) - e re

CONCORDIA - Projekte Sociale

-
Prizren, Kosovë
Teacher for concordia tranzit centre, a project of concordia projekte sociale kosovo background concordia gemeinnützige privatstiftung (hereafter concordia austria) is an international, independent, non-governmental organization dedicated to helping children, young people, families as well as (socially and ethnically) marginalized groups ...

Zyrtar/e i/e lartë për arsimim, programe dhe aftësim profesional - e re

Ministria e Drejtësisë

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e drejtësisë - shërbimi korrektues i kosovës shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm në...

Zyrtar/e i/e lartë për arsimim, programe dhe aftësim profesional - e re

Ministria e Drejtësisë

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e drejtësisë – shërbimi korrektues i kosovës shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm në...

Mësimdhënës/e klasor/e (boshnjakisht) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo kuvendi komunal dragash/skupština opštine dragaš/dragas municipality drejtoria komunale për arsim dragash në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 ...

Mësimdhënës/e (3) - e re

Komuna e Dragashit

-
Dragash, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo kuvendi komunal dragash/skupština opštine dragaš/dragas municipality drejtoria komunale për arsim dragash në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kosovës nr.03/l-068, nenit 37 paragrafi 2 ...

Mësues/e klasor/e - e re

Komuna e Malishevës

-
Malishevë, Kosovë
Te gjithe te interesuarit formularin e aplikimit mund ta shkarkojne ne linkun: https://kk.rks-gov.net/malisheve/category/shpalljet/konkurset/ rezultatet do te shpallen ne linkun: https://kk.rks-gov.net/malisheve/category/shpalljet/konkurset/ tags komuna e malisheves shpallje publike mesimdhenes mesues shkolle malisheve

Instruktor – ujësjellës / kanlizimit (hidraulik) - e re

Kërkohet – instruktor ujesjelles kanalizimit për zhvillimin e kurseve profesionale. kriteret: – te kete kryer studimet profesionale per hidraulik apo profile te ngjashme; – te kete esperience pune ne implementimin e instalimeve hidraulike; – eksperienca ne mesimdhenie perben avantazh. te interesuarit te aplikojne ne e-maila adresen: [emai...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune arsim edukim

Njoftime pune arsim edukim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane