Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kategoritë:Administratë (Fshij) Fshijini të gjitha

Administratë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 51 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxhere zyre century21 , tirane

Ad

Century 21

-
Tiranë, Shqipëri
Century 21 albania po kërkon të rekrutojë menaxhere zyre për zyrën tonë partnere në tirane. detyra e menaxheres është të asistojë stafin në ndërmjetësimin e transaksionit të shitjes (blerjes) ose dhënies (marrj...

Social media assistant - e re

Entermedia

-
Prishtinë, Kosovë
Social media assistant full time monday to friday entermedia (entermedia.tv) is an advertising and communications agency founded in 2004, having created more than 500+ projects through 300+ clients. located in prishtina and berlin, entermedia provides branding, design, communications, video production and digital media services. bzzz ente...

Sekretar i kryqit të kuq të kosovës – dega ferizaj - e re

Kryqi i Kuq i Kosovës

-
Ferizaj, Kosovë
Konkurs për pozitën: sekretar i kryqit të kuq tëkosovës – dega ferizaj (1 pozitë) të drejtë konkurrimi kanë të gjithë qytetarët e komunës së ferizajt. detyrat: është përgjegjës për zbatimin e vendimeve të kuvendit të degës, kryesisë së degës dhe sekretarit të përgjithshëm; është përgjegjës për menaxhimin dhe zhvillimin e programeve, proje...

Asistente ekzekutive - e re

Ipko

-
Prishtinë, Kosovë
16 prill 2021 asistentja ekzekutive – do t’i ketë këto përgjegjësi: koordinon orarin, terminet dhe takimet e drejtorit ekzekutiv. organizon takimet e bordit të drejtorëve dhe bordit menaxhues, mbanë procesverbalin e takimeve dhe e shpërndanë atë. ndihmon në përgatitjen e materialeve, prezantimeve dhe dokumenteve të tjera që adresohen për ...

Junior zyrtar për blerje - e re

NewCo Ferronikeli Complex

-
Drenas, Kosovë
Njoftim pune balfin group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për kons...

Junior zyrtar për blerje - e re

NewCo Ferronikeli Complex

-
Drenas, Kosovë
Njoftim pune balfin group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për kons...

Monitoring, evaluation & learning assistant - e re

Global Communities

-
Prishtinë, Kosovë
Monitoring, evaluation and learning assistant overview: global communities is an international development non-profit organization. our mission is to create long-lasting, positive and community-led change that improves the lives and livelihoods of vulnerable people across the globe. global communities is seeking a monitoring, evaluation a...

Executive assistant - e re

Entermedia

-
Prishtinë, Kosovë
Executive assistant full time or part time: monday to friday entermedia (entermedia.tv) is an advertising and communications agency founded in 2004, having created more than 500+ projects through 300+ clients. located in prishtina and berlin, entermedia provides branding, design, communications, video production and digital media services...

Junior zyrtar për blerje - e re

NewCo Ferronikeli Complex

-
Drenas, Kosovë
Njoftim pune balfin group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për kons...

Monitoring, evaluation & learning assistant - e re

Global Communities

-
Prishtinë, Kosovë
Monitoring, evaluation and learning assistant overview: global communities is an international development non-profit organization. our mission is to create long-lasting, positive and community-led change that improves the lives and livelihoods of vulnerable people across the globe. global communities is seeking a monitoring, evaluation a...

Account assistant - e re

Entermedia

-
Prishtinë, Kosovë
Account assistant full time monday to friday entermedia (entermedia.tv) is an advertising and communications agency founded in 2004, having created more than 500+ projects through 300+ clients. located in prishtina and berlin, entermedia provides branding, design, communications, video production and digital media services. bzzz entertain...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune administrate

Njoftime pune administrate dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane