Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Rajonet:Prizren (Fshij) Fshijini të gjitha

Prizren

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 35 rezultate (Këshilla për kërkim)

Dizajner - e re

SMARDONLINE

-
Prizren, Kosovë
Kompania “smard online” e cila është lidere dhe distributore për material për zyre dhe produkte tjera në shitje online shpall konkurs për: dizajner/e 1 pozitë lokacioni: prizren përgjegjësite dhe detyrat : • dizajnimi i katalogëve, broshurave, fllajerave, posterave, sipas kërkesave të kompanisë; • paraqet në mënyrë ilustrative konceptet d...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi (2) - e re

Finca Kosovo

-
Prizren, Kosovë
Finca është institucion financiar amerikan, që operon në euroazi, lindje të mesme, afrikë dhe amerikë latine, duke shërbyer mbi 2.7 milion klientë. me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione, finca kosovë shpall konkurs për: zyrtar për zhvillim biznesi – dega prizren (2) përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kredit...

Agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese - e re

ArtMotion

-
Prizren, Kosovë
“artmotion” sh.p.k. me seli në prishtinë, zona industriale, rr. “lidhja e pejës”, shpallë: k o n k u r s për plotësimin i një (1) vendi të lirë të punës agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese vendi i punës: prizren detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë: përgjegjës për shitjen e produkteve artmotion dhe ofrimin e shërbim...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi (2) - e re

Finca Kosovo

-
Prizren, Kosovë
Finca është institucion financiar amerikan, që operon në euroazi, lindje të mesme, afrikë dhe amerikë latine, duke shërbyer mbi 2.7 milion klientë. me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione, finca kosovë shpall konkurs për: zyrtar për zhvillim biznesi – dega prizren (2) përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kredit...

Agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese - e re

ArtMotion

-
Prizren, Kosovë
“artmotion” sh.p.k. me seli në prishtinë, zona industriale, rr. “lidhja e pejës”, shpallë: k o n k u r s për plotësimin i një (1) vendi të lirë të punës agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese vendi i punës: prizren detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë: përgjegjës për shitjen e produkteve artmotion dhe ofrimin e shërbim...

Zyrtar për zhvillim biznesi – dega prizren (2) - e re

Finca Kosovo

-
Prizren, Kosovë
Finca është institucion financiar amerikan, që operon në euroazi, lindje të mesme, afrikë dhe amerikë latine, duke shërbyer mbi 2.7 milion klientë. me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione, finca kosovë shpall konkurs për: zyrtar për zhvillim biznesi – dega prizren (2) përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kredit...

Agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese - e re

ArtMotion

-
Prizren, Kosovë
“artmotion” sh.p.k. me seli në prishtinë, zona industriale, rr. “lidhja e pejës”, shpallë: k o n k u r s për plotësimin i një (1) vendi të lirë të punës agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese vendi i punës: prizren detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë: përgjegjës për shitjen e produkteve artmotion dhe ofrimin e shërbim...

Shitës/e - e re

Aztech

-
Prizren, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës në prizren kualifikimet: preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin ...

Shitës - e re

AZTECH

-
Prizren, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: shitës në prizren kualifikimet: preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin ...

Asistent, shitës

Madame Coco

-
Prizren, Kosovë
"jeni duke kërkuar vend pune ku aftësitë dhe shkathtësitë tuaja vlerësohen dhe avancoheni vazhdimisht? nese po atehere aplikoni! madame coco shpall konkurs për pikën në prizren: ii. asistent (1 pozit ë) , ii. shit ës ( 1 pozit ë ). kualifikimi i nevojshem: së paku shkollimi i mesëm, p ervoja e punës në shitje së paku 1 vit, kualifikimi un...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune prizren

Njoftime pune prizren dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane