Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Rajonet:Pejë (Fshij) Fshijini të gjitha

Pejë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 30 rezultate (Këshilla për kërkim)

Kërkohet kujdestare për të moshuar në pejë,kosovë - e re

Eupune

-
Pejë, Kosovë
Kërkohet kujdestare për një zotri 84 vjeçare në pejë,kosovë. zotria i kryen vet nevojat personale , kerkohet një zonjë për të qëndruar me zotrin për shoqëri ,gatim dhe pastrim. kërkohet një kujdestare e sjellshme dhe serioze . kujdestarja ka një dhomë personale. pagesa:450€ çdo gje mbulohet nga familja .

Peje, ofrohet vend pune kujdestare për të moshuar - e re

Eupune

-
Pejë, Kosovë
Kërkohet kujdestare për një zotri 84 vjeçare në pejë,kosovë. zotria i kryen vet nevojat personale , kerkohet një zonjë për të qëndruar me zotrin për shoqëri ,gatim dhe pastrim. kërkohet një kujdestare e sjellshme dhe serioze . kujdestarja ka një dhomë personale. pagesa:450€ çdo gje mbulohet nga familja . cel. : +355685391424

Elektricistë (2) - e re

Birra Peja

-
Pejë, Kosovë
Birra peja sh.a., shpall konkurs për vende të lira të punës: pozita: elektricistë (2) vendi: pejë përgjegjësitë dhe detyrat: mirëmbajtja elektrike e makinave në prodhim. kualifikimet: sh.m. teknike – drejtimi elektroteknikë; përvojë punë profesionale prej së paku një (1) viti; preferohen trajnimet profesionale; aftësi të shkëlqyera për të...

Teknolog/e në prodhim (2) - e re

Birra Peja

-
Pejë, Kosovë
Birra peja sh.a., shpall konkurs për vende të lira të punës: pozita: teknolog/e në prodhim (2) vendi: pejë përgjegjësitë dhe detyrat: organizimi i të gjitha punëve për zhvillimin e procesit të prodhimit, sipas fazave në të gjitha pjesët e njësisë punuese të prodhimit të birrës; dhënja e instruksioneve konkrete dhe urdhërave të punës kryes...

Elektricistë (2) - e re

Birra Peja

-
Pejë, Kosovë
Birra peja sh.a., shpall konkurs për vende të lira të punës: pozita: elektricistë (2) vendi: pejë përgjegjësitë dhe detyrat: mirëmbajtja elektrike e makinave në prodhim. kualifikimet: sh.m. teknike – drejtimi elektroteknikë; përvojë punë profesionale prej së paku një (1) viti; preferohen trajnimet profesionale; aftësi të shkëlqyera për të...

Elektricist - e re

Www.hidrodrini.com tagged as: elektricist, hidrodrini, kompania e ujesjellesit rajonal, peje

Konkurs pune - e re

KASTRATI Group

-
Pejë, Kosovë
Kastrati group shpall vende të lira të punës: pejë vende të lira në pompë: mirëmbajtës i pikës (m) të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit 049/851-420 ose të vizitojnë pikën direkt.

Supply planner (w/m/d) // planifikues i furnizimit (f/m/d) ( 5 pozita)

KoCon SH.P.K.

-
Pejë, Kosovë
Përgjegjësitë dhe detyrat: planifikimi i artikujve duke përfshirë përcaktimin e artikujve që do të ruhen dhe sasive të tyre sigurimi i aftësisë për të ofruar për klientët tanë përmes planifikimit të furnizimit menaxhimi i pengesave të mundshme me ndërfaqet e kërkuara krijimi dhe gjurmimi i porosive përpunimi i ankesave dhe gjetja e zgjidh...

Supply planner (w/m/d) / planifikues i furnizimit (f/m/d) (5)

KoCon

-
Pejë, Kosovë
Supply planner (w/m/d) // planifikues i furnizimit (f/m/d) përgjegjësitë dhe detyrat: planifikimi i artikujve duke përfshirë përcaktimin e artikujve që do të ruhen dhe sasive të tyre sigurimi i aftësisë për të ofruar për klientët tanë përmes planifikimit të furnizimit menaxhimi i pengesave të mundshme me ndërfaqet e kërkuara krijimi dhe g...

Kontrolluesi (f/m/d) / controller (w/m/d)

KoCon

-
Pejë, Kosovë
Kontrolluesi (f/m/d) // controller (w/m/d) përgjegjësitë dhe detyrat: mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i sistemit ekzistues të raportimit zhvillimi dhe zbatimi i raporteve dhe kpi-ve të reja përgatitja e raporteve, analizave ad hoc dhe llogaritjeve të profitabilitetit interpretimi dhe nxjerrja e të dhënave dhe proceseve kritike zhvil...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune peje

Njoftime pune peje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane