Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Rajonet:Ferizaj (Fshij) Fshijini të gjitha

Ferizaj

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 50 rezultate (Këshilla për kërkim)

Personel marketi (32) - prishtinë, prizren, gjilan, ferizaj - e re

The North Unicorn

-
Ferizaj, Kosovë
Konkurs pune (personel marketi) the north unicorn është një kompani e re në kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë (deppo market) në të gjitha qytetet e kosovës. marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (smart discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi. duke u bazuar...

Agjent tregtar - e re

AGRIUM

-
Ferizaj, Kosovë
Konkurs për vend të lirë punenjë (1) agjent tregtar lokacioni: lloshkobare, ferizaj kushtet dhe kriteret e përzgjedhjes për agjent tregtar të ketë diploma të shkollës së mesme - e domosdoshme, universiteti është pëparësi;përvojë pune së paku 3-5 vjeçare si agjent i shtijes (ta ketë të dëshmuar me referencë);patent shoferi dhe përvoja në n...

Agjent tregtar - e re

AGRIUM

-
Ferizaj, Kosovë
Konkurs për vend të lirë punenjë (1) agjent tregtar lokacioni: lloshkobare, ferizaj kushtet dhe kriteret e përzgjedhjes për agjent tregtar të ketë diploma të shkollës së mesme - e domosdoshme, universiteti është pëparësi;përvojë pune së paku 3-5 vjeçare si agjent i shtijes (ta ketë të dëshmuar me referencë);patent shoferi dhe përvoja në n...

Personel marketi (32) – prishtinë, prizren, gjilan, ferizaj - e re

The North Unicorn

-
Ferizaj, Kosovë
Konkurs pune (personel marketi) the north unicorn është një kompani e re në kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë (deppo market) në të gjitha qytetet e kosovës. marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (smart discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi. duke u bazuar...

Ofroj pune / sekretar i kryqit të kuq të kosovës 50 - e re

Ferizaj, Kosovë
Konkurs për pozitën: sekretar i kryqit të kuq të kosovës – dega ferizaj (1 pozitë) të drejtë konkurrimi kanë të gjithë qytetarët e komunës së ferizajt. detyrat: • është përgjegjës për zbatimin e vendimeve të kuvendit të degës, kryesisë së degës dhe sekretarit të përgjithshëm; • është përgjegjës për menaxhimin dhe zhvillimin e programeve, ...

Kontabilist/e - e re

Oxa Group

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania oxa-group me seli në ferizaj, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës: kontabilist/e (1 pozitë) detyrat dhe përgjegjësitë mirëmbajtjen e regjistrimeve komplete të transaksioneve financiare të ndërmarra sipas parimeve të përgjithshme llogari mbajtëse, me udhëzime nga kontabilistët; verifikimin e...

Sekretar/e i/e kryqit të kuq të kosovës - e re

ICRC

-
Ferizaj, Kosovë
Tags kryqi i kuq i kosoves sekretar sekretare red cross ferizaj

Praktikantë (30) - e re

Gjykata Themelore Ferizaj

-
Ferizaj, Kosovë
Bazuar në nenin 3 të rregullores nr. 08/2017 për praktikantë në gjykata dhe sekretariatin e kgjk-së, për praktikantë vullnetarë (pa pagesë), për kohë të caktuar, në kohëzgjatje prej 1 (një) viti, gjykata themelore në ferizaj shpall: konkurs nr.01/2021 titulli i vendit të punës: praktikantë gjykata themelore në ferizaj ... tridhjetë (30) p...

Sekretar i kryqit të kuq të kosovës – dega ferizaj - e re

Kryqi i Kuq i Kosovës

-
Ferizaj, Kosovë
Konkurs për pozitën: sekretar i kryqit të kuq tëkosovës – dega ferizaj (1 pozitë) të drejtë konkurrimi kanë të gjithë qytetarët e komunës së ferizajt. detyrat: është përgjegjës për zbatimin e vendimeve të kuvendit të degës, kryesisë së degës dhe sekretarit të përgjithshëm; është përgjegjës për menaxhimin dhe zhvillimin e programeve, proje...

Kontabilist/e - e re

Oxa Group

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania oxa-group me seli në ferizaj, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës: kontabilist/e (1 pozitë) detyrat dhe përgjegjësitë mirëmbajtjen e regjistrimeve komplete të transaksioneve financiare të ndërmarra sipas parimeve të përgjithshme llogari mbajtëse, me udhëzime nga kontabilistët; verifikimin e...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ferizaj

Njoftime pune ferizaj dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane