Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Data:Oferta pune të shtuara 2 muajit e fundit (Fshij)Kompanitë:Scopic Software (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

Scopic Software

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 38 rezultate (Këshilla për kërkim)

Remote senior web developer - e re

Përshkrimi are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you're an innovator by nature and a senior web engineer by trade, we'd love to hear from you! read on to see if you'd be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so...

Remote manual quality assurance specialist - e re

Përshkrimi are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you're an innovator by nature and quality assurance specialist by trade, we'd love to hear from you! read on to see if you'd be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our ...

Remote senior web engineer - e re

Scopic Software

-
Prishtinë, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and a senior web engineer by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this is a ...

Remote manual quality assurance specialist - e re

Scopic Software

-
Durrës, Shqipëri
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and quality assurance specialist by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so thi...

Remote marketing manager - e re

Scopic Software

-
Prishtinë, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and a marketing managerby trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit to be the next manager of scopic's growing marketing team, and our team of 250+ professionals from over 40 countries. at sc...

Remote automation qa engineer - e re

Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and an automation qa engineer by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this i...

Remote technical resources specialist - e re

Scopic Software

-
Prishtinë, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and a resources specialist by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this is a...

Remote react native developer - e re

Scopic Software

-
Prizren, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re an innovator by nature and a remote mobile developer by trade with focus on react native development, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, ...

Remote recruitment sourcing specialist - e re

Scopic Software

-
Ferizaj, Kosovë
Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you’re a recruiter by trade, we’d love to hear from you! read on to see if you’d be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this is a full-time remote position. only apply...

Remote recruitment sourcing specialist

Përshkrimi are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? if you're a recruiter by trade, we'd love to hear from you! read on to see if you'd be a good fit for the scopic team of 250+ professionals from over 40 countries. at scopic, the virtual world is our home so this is a full-time remote position....

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - scopic software

Scopic software dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane